işte Fatih Terim etkisi içerde Ts,Başşak,bjk hepsini tokatladık Tudor olsa 1 puan bile alamazdık

Dogru da bu iyi birsey degil bence. Yarin oburgun Fatih hoca olmayacak o zaman ne yapacagiz. Bence Fatih Hoca yaninda birini yetistirmeli. Bu Hasan mi olur Umit mi bilmem. Ama o gittiginde yerini alacak taraftara guven verecek biri olmali.

Ornekte var. Ferguson gitti ve yerine taraftara guven veren bir hoca koyamadilar. Man Utd nal topluyor ligde gittiginden beri.

Maçı kazanmışız, rakibi ağlatmışız.

Ne tartışması yahu yapmayın etmeyin.

Hoca bir daha penaltı olsa gene gomise attırırım dedi helal olsun valla 10 numara adam yönetimi hoca gibi hoca

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne itici bir adamsin sen la boyle

Adam gibi seviyeli birsey yazacaksan tartisalim, yoksa uza.

Ben gayet seviyeli oldugumu düsünüyorum, tabi senin seviye anlayin artik neyse bilemiyorum. Küfür yok hakaret yok.

Asil sen uza. Kimi nereden kovuyorsun. Bos bos uzatma burada.

Ne güzel koyduk ama tinerci köpeklerine.Hadi şimdi alışık oldugunuz yere 3.lüge s.dın.

Dogru da bu iyi birsey degil bence. Yarin oburgun Fatih hoca olmayacak o zaman ne yapacagiz. Bence Fatih Hoca yaninda birini yetistirmeli. Bu Hasan mi olur Umit mi bilmem. Ama o gittiginde yerini alacak taraftara guven verecek biri olmali.

Ornekte var. Ferguson gitti ve yerine taraftara guven veren bir hoca koyamadilar. Man Utd nal topluyor ligde gittiginden beri.

Bunu 2025'de düşünelim

Ben gayet seviyeli oldugumu düsünüyorum, tabi senin seviye anlayin artik neyse bilemiyorum. Küfür yok hakaret yok.

Asil sen uza. Kimi nereden kovuyorsun. Bos bos uzatma burada.

2w3x0uu.jpg

tekrarda gördüm,
penaltı sonrası kırmızı kart için aydınus u uyaran nagatomo olmuş..:tbr::tbr::tbr:

Bu penaltı pozisyonu da ilginçti

Fabriyi atsaydı yine kimse niye attın diyemezdi.Hakem pozisyon başlangıcına verdi

Murat kosava sünepesine bakın hele.Negredo ile babelin kaçırdıkları bjklıların rüyalarına girecekmiş.A salagı ya bizim kaçırdıklarımız ne olacak.5 6 olurdu maç rahat.

Geri
Üst Alt