- 26 Eylül 2012
- 121.920
- 72.379
- 5.068
Karsi goruse saygi duymayi bir gun ogrenekeceksin
Olabilir ama bunu senden ögrenmeyecegim kesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karsi goruse saygi duymayi bir gun ogrenekeceksin
işte Fatih Terim etkisi içerde Ts,Başşak,bjk hepsini tokatladık Tudor olsa 1 puan bile alamazdık
Olabilir ama bunu senden ögrenmeyecegim kesin.
Ne itici bir adamsin sen la boyle
Adam gibi seviyeli birsey yazacaksan tartisalim, yoksa uza.
Dogru da bu iyi birsey degil bence. Yarin oburgun Fatih hoca olmayacak o zaman ne yapacagiz. Bence Fatih Hoca yaninda birini yetistirmeli. Bu Hasan mi olur Umit mi bilmem. Ama o gittiginde yerini alacak taraftara guven verecek biri olmali.
Ornekte var. Ferguson gitti ve yerine taraftara guven veren bir hoca koyamadilar. Man Utd nal topluyor ligde gittiginden beri.
Rodriguez Nagatomo performanslari skoru etkileyecegini düsünüyorum. Bu ikiliye çok is düsecek. Besiktasin zayif yönü olan Sol kanadi otobana çevirmeliyiz. Q7 nin defansa katkisi vasat oldugunu düsünürsek Nagatomonun çikislari çok önemli olacak.
Ben gayet seviyeli oldugumu düsünüyorum, tabi senin seviye anlayin artik neyse bilemiyorum. Küfür yok hakaret yok.
Asil sen uza. Kimi nereden kovuyorsun. Bos bos uzatma burada.
BeinSport haberde tekrar veriyor dk.58

Sinan fenalık geçirmiştirBeyaz Futbol'a kadar bakalım.

yayına geç girerlerRodri onu nasıl atamadı o da ayrı komedi.Bu penaltı pozisyonu da ilginçti
Fabriyi atsaydı yine kimse niye attın diyemezdi.Hakem pozisyon başlangıcına verdi