Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senol'a acidim. Mac oncesi cok isteksizdi. Yasananlar adami baya etkilemis. Bu da sahada oyunculara yansidi gibi. Sezon sonu istifa ederse sasirmam.
Aykut gider basin toplantisinda "kan yok kardesim kan yok" diye bir aciklama yapar, Fatih hoca ise elini sıkarak gecmis olsun der. Onemli olan buyuk takim calistirmak degil, onemli olan baski olsa bile oldugun gibi davranmak, iyi bir insan olmak Aykut efendi.
Senol'a acidim. Mac oncesi cok isteksizdi. Yasananlar adami baya etkilemis. Bu da sahada oyunculara yansidi gibi. Sezon sonu istifa ederse sasirmam.
Aykut gider basin toplantisinda "kan yok kardesim kan yok" diye bir aciklama yapar, Fatih hoca ise elini sıkarak gecmis olsun der. Onemli olan buyuk takim calistirmak degil, onemli olan baski olsa bile oldugun gibi davranmak, iyi bir insan olmak Aykut efendi.
Tam bir Besiktas sempatizaninin yapacagi bir yorum. Bize ne Senol dan.
Kes
Git otede gladbachini favre hocani ov dersem nasil olur?
Diyebilirsin sorun degil. Memnuniyetle överim hem de.
En azindan Gladbach Besiktas gibi seref yoksunu ne idügü belirsiz bir camia degil, Favre da Fiko veya Senol gibi karaktersiz bir adam degil.
Seve seve överim hem de. Senol hocan icin üzüldüm, gecmis olsun bugün koyduk kendisine malum. Simdi sen kesebilirsin.
Karsi goruse saygi duymayi bir gun ogrenekeceksin