- 2 Nisan 2012
- 43.151
- 22.211
- 2.888
Bizim maçlarda daha önce hiç rastlamadım.Açıldıysa da gözden kaçırmışım.Yorumsuz.
Düz 2.00 vermeyelim abi şeytan işi olsun deyip 2.05'e karar kılınmış gibi. Hiç hoşlanmadım bu orandan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim maçlarda daha önce hiç rastlamadım.Açıldıysa da gözden kaçırmışım.Yorumsuz.
Düz 2.00 vermeyelim abi şeytan işi olsun deyip 2.05'e karar kılınmış gibi. Hiç hoşlanmadım bu orandan.
Peki cnm :*Reys senin gsliligin forumun seviyesini ve hepimizi asar. Siralamaya haksizlik olmasin diye sen yoksun.Ben 6. Sırada miyim osmancimReis ordada yanlis anlamisiz adami herkesi fisliycek sanmistik halbuki yardima ihtiyaci olanlar icin bilet devir bilgi havuzu kuracakmis. Adamin cok gunahini aldik.sen bide TC leri topla bak ozaman üstadın performansı nasıl top noktaya çıkıyorSinana bak bjk ve senor sempatizanlarinin icinde gezdirmeye devam ediyor. Bide bu adama bjkli diyolardi yazik.
Forumda benden sonra en buyuk 4. Gs li oymus.
1. Ben
2. Sen reis
3. Berat
4. Sinan
5. Vasfi Bşk
En son ne zaman iddaadan birsey tuturdunuz?
2,00 ve 2,05 oranlarin yüzde 80i gelir her zaman
Deplasmanda gelir de,içerde o kadar garanti değil daha düşük kazandırma marjı.

Ekli dosyayı görüntüle 20972
Bu ilk mac icin yurt disindaki oranlar. Genelikle burda oranlar iddaadan daha fazla oluyor ve yine böyle olacaktir bu macda... cok rahat alacagiz
Bence de alacağız.İddaa oranları bağlamında konuştum ben.Alamayız demedim.
Kullandığın passolig banka kartıysa yükleme yapman gerekir öncesinde. Bilet almaya çalışırken bir de oraya para aktarmaya çalışmazsın en azından.Bide kredi kartindan passolig e para aktarimi icin bekliyormuyuz yoksa bilgileri girdikten sonra direk satin alma islemi yapiliyor mu acaba?
bilmiyorum normal Passolig karti ama kredi karti ile para yükleme secenegi var, onu yaparsam beklemem gerekirmi paranin aktarimi icin yoksa direk bileti alabilirmiyim acabaKullandığın passolig banka kartıysa yükleme yapman gerekir öncesinde. Bilet almaya çalışırken bir de oraya para aktarmaya çalışmazsın en azından.
Nonda'nın golüyle 1-0 yendiğimiz maçta oran yine 2,05'di diye hatırlıyorum.
İki tip kart var ve farkları şöyle kısaca;bilmiyorum normal Passolig karti ama kredi karti ile para yükleme secenegi var, onu yaparsam beklemem gerekirmi paranin aktarimi icin yoksa direk bileti alabilirmiyim acaba
Ligin en les 10 nosu. Tarihin en kazik transferi. Fbde Guiza neyse bizde de BelhandaKral Belhanda ligin en iyi sporcusu olduğunu bu maçta tekrar kanıtlayacaktır