Sinana bak bjk ve senor sempatizanlarinin icinde gezdirmeye devam ediyor. Bide bu adama bjkli diyolardi yazik.
sen bide TC leri topla bak ozaman üstadın performansı nasıl top noktaya çıkıyor
Reis ordada yanlis anlamisiz adami herkesi fisliycek sanmistik halbuki yardima ihtiyaci olanlar icin bilet devir bilgi havuzu kuracakmis. Adamin cok gunahini aldik.
Forumda benden sonra en buyuk 4. Gs li oymus.
1. Ben
2. Sen reis
3. Berat
4. Sinan
5. Vasfi Bşk
Ben 6. Sırada miyim osmancim
Reys senin gsliligin forumun seviyesini ve hepimizi asar. Siralamaya haksizlik olmasin diye sen yoksun.
Peki cnm :*

En kötü -0- olur başakların osmanlı be antalya var kesin takılırlar şu gençleri almış olsak şampiyonduk yav vay anasını.. ama tinercileri eze eze yenerek olursak tadından yenmez belkide böylesi hayırlısı oldu. Tıpkı süper finalde fneri 10-2 yeneceğimiz maçı kaybettiğimiz gibi kadıköy anımız oldu ne güzel.. bu gençler maçıda ona benzeyecek hatta yine içerde bizi yenmişlerdi drogbalı maçta yine biz olmuştuk o sene.. meşaleyi hazırlayın bu iş bitti..

Deplasmanda gelir de,içerde o kadar garanti değil daha düşük kazandırma marjı.
60CD20D2-D550-42B5-9B18-6C28CCD2286C.webp

Bu ilk mac icin yurt disindaki oranlar. Genelikle burda oranlar iddaadan daha fazla oluyor ve yine böyle olacaktir bu macda... cok rahat alacagiz

Nonda'nın golüyle 1-0 yendiğimiz maçta oran yine 2,05'di diye hatırlıyorum.

GS Mobile ve GS Passolig kartiyla Carsamba günü 2 bilet alinabiliyor mu erken satisda? Diger 2. kisi Tarafsiz Passolig karti var ama, olur mu yinede yoksa o da GS Passolig li mi olmali?

Bide kredi kartindan passolig e para aktarimi icin bekliyormuyuz yoksa bilgileri girdikten sonra direk satin alma islemi yapiliyor mu acaba?

Bide kredi kartindan passolig e para aktarimi icin bekliyormuyuz yoksa bilgileri girdikten sonra direk satin alma islemi yapiliyor mu acaba?
Kullandığın passolig banka kartıysa yükleme yapman gerekir öncesinde. Bilet almaya çalışırken bir de oraya para aktarmaya çalışmazsın en azından.

Kullandığın passolig banka kartıysa yükleme yapman gerekir öncesinde. Bilet almaya çalışırken bir de oraya para aktarmaya çalışmazsın en azından.
bilmiyorum normal Passolig karti ama kredi karti ile para yükleme secenegi var, onu yaparsam beklemem gerekirmi paranin aktarimi icin yoksa direk bileti alabilirmiyim acaba

bilmiyorum normal Passolig karti ama kredi karti ile para yükleme secenegi var, onu yaparsam beklemem gerekirmi paranin aktarimi icin yoksa direk bileti alabilirmiyim acaba
İki tip kart var ve farkları şöyle kısaca;

4aX43J.png

Kredi kartıyla para yüklemede bakiyeye hemen yansır zaten. O para karta geçmeden bilet alamazsın.

Geri
Üst Alt