Ligin en les 10 nosu. Tarihin en kazik transferi. Fbde Guiza neyse bizde de Belhanda
DKMhsNGW4AE9UCF.jpg

Komik baya Musap kral bile güldü

Belhanda yi bende severim ama Hagi den sonra en iyi 10 numaramiz ve ligin en iyi oyuncusu diye Belhanda hayrani arkadasim var

ne diyeyim ona arkadaslar

Belhanda yi bende severim ama Hagi den sonra en iyi 10 numaramiz ve ligin en iyi oyuncusu diye Belhanda hayrani arkadasim var

Neden futbol diye sorabilirsin hocam. Belhanda şu anki kadroda iyi oynamasına mecbur olduğumuz bir isim ve alternatifsiz. Ancak 10 numara olarak değerlendirirsek Lincoln'ün bile arkasında kalır bana göre.

Tenise yönel de. Sneijder ve Lincoln bu rezil herife 1000/100 basarlar. Lincoln az beyinli olsa Sneijderin bile önünde olabilirdi

Şu deplasman olayina neden bukadar takiliyor anlamadim 7 veya 8 mac kalsa anlarimda alt tarafi 2 mac kotu oynasakta 3er puanlari kaptikmi bitti iş ligin sonlari artik iyi oynamisiz kotu oynamisiz onemli değil

Şu deplasman olayina neden bukadar takiliyor anlamadim 7 veya 8 mac kalsa anlarimda alt tarafi 2 mac kotu oynasakta 3er puanlari kaptikmi bitti iş ligin sonlari artik iyi oynamisiz kotu oynamisiz onemli değil
Evimizde o muhteşem grafiği çizmesek şu an 4.'lük yarışı veriyorduk ama. Neredeyse full çekip deplasmanlar yüzünden şampiyonluğu zora sokmak sinir bozuyor. Her sezon da rakipler bu kadar puan bırakmaz kendi evlerinde. Bu sezon belki tolere edebildik ama önümüzdeki sezonlarda çok daha iyisi lazım.

Rezil futbol oynadık kazandık sevinemedim
Belhanda fernando kortuttu

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Geri
Üst Alt