- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.379
- 4.588
Sana vur dedik, adamlari öldürdün

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Guiza 10 gol falan atip katki vermisti yine. Belhanda 0 katkı.Ligin en les 10 nosu. Tarihin en kazik transferi. Fbde Guiza neyse bizde de BelhandaKral Belhanda ligin en iyi sporcusu olduğunu bu maçta tekrar kanıtlayacaktır
Ligin en les 10 nosu. Tarihin en kazik transferi. Fbde Guiza neyse bizde de Belhanda
Belhanda yi bende severim ama Hagi den sonra en iyi 10 numaramiz ve ligin en iyi oyuncusu diye Belhanda hayrani arkadasim var
ne diyeyim ona arkadaslar
Futboldan uzaklasmasini önerebilirsin. Zaman kayibi yasiyor arkadasin.Belhanda yi bende severim ama Hagi den sonra en iyi 10 numaramiz ve ligin en iyi oyuncusu diye Belhanda hayrani arkadasim var
Sampiyonluga inaniyor musun?Futboldan uzaklasmasini önerebilirsin. Zaman kayibi yasiyor arkadasin.Belhanda yi bende severim ama Hagi den sonra en iyi 10 numaramiz ve ligin en iyi oyuncusu diye Belhanda hayrani arkadasim var
Sen yokken ben vardim.
Yani?Sen yokken ben vardim.
Neden futbol diye sorabilirsin hocam. Belhanda şu anki kadroda iyi oynamasına mecbur olduğumuz bir isim ve alternatifsiz. Ancak 10 numara olarak değerlendirirsek Lincoln'ün bile arkasında kalır bana göre.Belhanda yi bende severim ama Hagi den sonra en iyi 10 numaramiz ve ligin en iyi oyuncusu diye Belhanda hayrani arkadasim var
Neden futbol diye sorabilirsin hocam. Belhanda şu anki kadroda iyi oynamasına mecbur olduğumuz bir isim ve alternatifsiz. Ancak 10 numara olarak değerlendirirsek Lincoln'ün bile arkasında kalır bana göre.
Hagi'den sonra dendiği için dedim. Yetenek olarak inanılmaz bir adamdı ama işte feci gevşekti o da.Bile mi?Lincoln biraz disipline edilebilseydi Hagi'den sonraki gözbebeğimiz olurdu.
Böyle kralin oldugu yer basarisizliga mahkumdur. Dua etsin Terim, Reges, Muslera gibi ADAMLAR var. Okuduk gecen macta yeniden neler yapmis. Macin icine yine etti ediyormus![]()
Komik baya Musap kral bile güldü
Tenise yönel de. Sneijder ve Lincoln bu rezil herife 1000/100 basarlar. Lincoln az beyinli olsa Sneijderin bile önünde olabilirdiBelhanda yi bende severim ama Hagi den sonra en iyi 10 numaramiz ve ligin en iyi oyuncusu diye Belhanda hayrani arkadasim var
Evimizde o muhteşem grafiği çizmesek şu an 4.'lük yarışı veriyorduk ama. Neredeyse full çekip deplasmanlar yüzünden şampiyonluğu zora sokmak sinir bozuyor. Her sezon da rakipler bu kadar puan bırakmaz kendi evlerinde. Bu sezon belki tolere edebildik ama önümüzdeki sezonlarda çok daha iyisi lazım.Şu deplasman olayina neden bukadar takiliyor anlamadim 7 veya 8 mac kalsa anlarimda alt tarafi 2 mac kotu oynasakta 3er puanlari kaptikmi bitti iş ligin sonlari artik iyi oynamisiz kotu oynamisiz onemli değil
Rezil futbol oynadık kazandık sevinemedim
Belhanda fernando kortuttu
Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız
Okudum taliscayi sırılsıklam etmişlerRezil futbol oynadık kazandık sevinemedim
Belhanda fernando kortuttu
Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız
agha nerdesin sen yav belhandayı paramparça ettiler