başak maçının bizden önce oynanması iyi oldu . o maçın skoru oyunumuzu motivasyonumuzu çok etkiler. şayet başak puan verirse beraberlik bile bize yetiyor

Arkadaslar 7 GS macina gittim hepside berabere bitti, bu macada gidecegim icin malesef her seyi satip Berabere veya X2 basin

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Terimle kaç maç vardı o 7 içerisinde
Bi Sneijderli Inter macinda vardi

Bochum da oynanan hazırlık maçından mı bahsediyorsun?

sent via GSC

Arkadaslar 7 GS macina gittim hepside berabere bitti, bu macada gidecegim icin malesef her seyi satip Berabere veya X2 basin

Terimle kaç maç vardı o 7 içerisinde
Bi Sneijderli Inter macinda vardi

Bochum da oynanan hazırlık maçından mı bahsediyorsun?

sent via GSC

Kadrolar efsane :)
Bizde arda ayhan servet fln oynuyor
Interde Sneijder nagatomo etoo

2 sezondur Dursun,Tudor,Riekerink,Denizli derken kurtarıyordunuz paçayı bu sefer nasıl kurtulacaksınız

DPf6v6TX4AATOB5.jpg

Kazanacağız, daha kreatif oyunculara sahip olduğumuz için veya ligin en iyi top oynayan takımı olduğumuz için değil; Galatasaray olduğumuz için kazanacağız. Final oynama ve kazanma alışkanlığımızdan dolayı kazanacağız, başımızda Terim var diye kazanacağız!
Muhteşem bir atmosfer ile rakibimizi boğacağız.
giphy.gif

Son düzenleme:
Inleyen nağmeler ruhumu sardı

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Bu maçtan hemen önce oynanacak olan Osmanlıspor-Başakşehir mücadeleside en az bizim maç kadar önem teşkil ediyor.
Başakşehirin olası puan kaybı derbiyi her iki takım açısından da çok daha önemli bir hale taşıyacak.
Tahminim ve temennim Osmanlı'nın yarın çelme takacağı ve bizim alacağımız derbi zaferi ile birlikte Şampi manşetleri artıracağımız.

Normalde hiçbir zaman Beşiktaş maçlarında heyecanlanmam çünkü Beşiktaş kaale aldığım bir takım değildi.Fener maçları öncesi olan heyecan olmaz.Ancak ilk defa bu sene bir Beşiktaş maçında çok heyecanlıyım.1 haftadır bu maçı bekliyorum.İnşallah bu maçı kazanıp hem şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde ederiz hem de 2 senelik mazisi olan tinercilerin kalkan yerlerini indiririz.Ayrıca Pepe'nin yaptığı bir hatadan dolayı gol atıp maçı kazanırsak şükela olur.

işte geliyoruz yine yeniden
ÖPECEĞİZ BEŞİKTAŞI BU SENE GÖZÜNDEN

Ya ben bunların sülalesini seveyim. Haftaya deplasmandayız ve yine son maça bizi koymuş anonimler. Cuma başak, bjk ve fb pazar saat 16.00da biz saat 19.00da oynayacağız akhisar maçını . Ulan lig bittikten sonra mı aynı anda oynatacaksınız maçları ?

ligin son 4 haftasindaki maclar hep ayni anda oluyordu önceden

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

hic heyecan yok bende... Sicacaz galiba

Geri
Üst Alt