Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi Sneijderli Inter macinda vardiArkadaslar 7 GS macina gittim hepside berabere bitti, bu macada gidecegim icin malesef her seyi satip Berabere veya X2 basin
Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk
Terimle kaç maç vardı o 7 içerisinde
Bi Sneijderli Inter macinda vardiArkadaslar 7 GS macina gittim hepside berabere bitti, bu macada gidecegim icin malesef her seyi satip Berabere veya X2 basin
Bochum da oynanan hazırlık maçından mı bahsediyorsun?
sent via GSC
İkindi vakti mi gidelim ne zaman gidelim ?
ilginç, bu hafta operasyon olabilir bize karşıYa ben bunların sülalesini seveyim. Haftaya deplasmandayız ve yine son maça bizi koymuş anonimler. Cuma başak, bjk ve fb pazar saat 16.00da biz saat 19.00da oynayacağız akhisar maçını . Ulan lig bittikten sonra mı aynı anda oynatacaksınız maçları ?
Ya sanki biz önce oynayalım diyoruz sadece adaletli olsunlar aynı anda oynansın maçlar osmanlı maçı bile bizim maçın kaderini değiştirecek yarın. Böyle saçmalıklar anca burada olur zaten.ilginç, bu hafta operasyon olabilir bize karşı
MI 4W cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi