Donk sezonu kapatsa da fazla muhim degil bundan sonra, O'na en cok buyuk maclarda orta saha sertligini saglamak icin ihtiyac vardi gorevini yerine getirdi bana gore. Bundan sonra dengede goturmemiz gereken degil, saldirip koparmamiz gereken maclar oynayacagiz ve Donk+Fernando'nun fazla tercih edilmeyecegini dusunuyorum mecbur kalmadikca. Akhisar orneginden gidersek, orta sahayi hizli ve uzun toplarla gecen, genis mesafede oynayan bir takim. Donk'un ozelliklerinden faydalanabilecegimiz bir mac olacagini dusunmuyorum.

Yine de umarim durumu ciddi degildir, ne senaryolarla karsilasacagimizi bilmiyoruz ve bu ortamda kadro ne kadar genis olursa o kadar iyi

Son düzenleme:
allahın iziniyle kazanıp malatya maçında şampiyonluğu kutlayacağız herşey elimizde afedersiniz götlerini yırtacaklar bu 2 maçı alacaklar

şampiyonlar ligine katılırsak 4.torbada oılacakmışız.
herhalde en son 20 sene önce falan 4. torbadaydık.

Sezonun en krtitik maçında Denayerin ne işi var ön liberoda yahu son maçta krpaze oynadı zaten
onceki maçlarda o bölgede oynamış olabilir fakat riske gerek yok o bolgenin adamları belli

rahat yeneriz, gotu boklu 34 yasindaki selezynov'a onlem alamiyorsak kapat kulubu zaten.

Şansa bak anasını satayım.
Linnes sakat, Mariano sakat, Donk sakat, Belhanda cezalı...
Çok zor maç olacak.

Kontradan gol yediğimizi görür gibiyim. :/

Muslera

Denayer Maicon Serdar Naga

Selçuk Fernando

Sinan Fegh Garry

Gomis

Şu anki durum;

12. Akhisar 36
13. Alanya 35
14. Antalya 35
15. Konya 32
16. Osmanlı 32
17. Gençlerbirliği 30

Alanya-Osmanlı ve G.Birliği-Antalya maçları kritik. Eğer bu maçlar berabere biterse hem Alanya hem Antalya 2'li ve 3'lü averajlarla Akhisar'ı geçiyor. Konyaspor da Karabük'ü yenip 35 yapar. Osmanlı da alacağı 1 puanla 33'e gelirse son hafta Akhisar'ı yenip kalma şansı oluyor. Bu yüzden eğer bizim maçtan önce oynanacak maçların sonucuna göre Akhisar'ın durumu kritikleşebilir.

Maça çıkılırken şu puan durumu olursa sıkıntı artar;

12. Alanya 36
13. Antalya 36
14. Akhisar 36
15. Konya 35
16. Osmanlı 33

Diğer hafta Konya evinde Göztepe'yi yenip geçeceğini varsayarsak son haftadaki Akhisar-Osmanlı maçı tam bir finale dönüşebilir. O yüzden Akhisar, Galatasaray maçını boşvermez ve en azından 1 puan alıp rahatlamak ister diye düşünüyorum. Bu da eksiklerle oraya giden ve deplasman kabusu yaşayan Galatasaray için yine taraftarını terletecek bir maça dönüşür..

Ligin ikinci yarisinin tamaminda , karabuku saymazsak, aldigimiz deplasman galibiyet sayisini 3 haftada almak zorundayiz

kayseri ve alanya .... akhisar ve goztepe

En çok da neye bitiyorum biliyor musunuz? Yavaş yavaş bir algı yaratıyorlar Okan eski takımına yatacak diye.

Ilk olarak adamlar son 4 haftada evinde yani iç sahada hem Beşiktaşa hem de IBB ye yenilmişler. Yani bu iki takıma (biri lig ikincisi diğeri lig dördüncüsü) yenilen takımın ligin liderine karşı da yenilmesi büyük bir sürpriz mi olur?

Akhisar sanki çok iyi bir takım da geleni geçeni tokatlıyor da bize yatması gerekecekmiş öyle mi?

Neymiş kupa finaline karşı ligdeki maçı almışız. Bizi kendilerine benzetiyorlar sanırım pis şikeciler. Geçen iş yerinde bir Fenerli de dedi bunu bana. Ulan biz siz miyiz pis şikeci dedim adam mosmor oldu sonra.

Kaldı ki Okan bize yanaşmayan bir adam, camia da daha doğrusu taraftar gözünde pek de sevilmez ve sayılmaz. Haindir.

IBB maçı öncesi Malatya hocası çıkıp alenen IBB şampiyon olur diyor buna kimse laf etmiyor kimseye garip gelmiyor. Tamer Tuna denen herif aynı sarının laciverti ama gık yok.

Ama bize gelince neymiş Okan maçı satacakmış. Biz Galatsarayız, sizin gibi sahadışı oyunlara başvurmayız itoğlu itler. Herkesi kendileri gibi şikeci sanıyorlar.

Baş edemeyince ancak bok atarlar zaten. Çamur at ki izi kalsın. Hepinizi üst üste koyup şampiyon olacağız ulan.

sent via GSC

Tarihinde ilk defa kupa finaline çıkacak takım bu maça asılmasın bir zahmet ya.

Geri
Üst Alt