Kupa finali bu hafta içi mi arkadailar

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akigolar bu maçtan 3 gün sonra fenerle kupa finaliniz var mümkünse yedek kadroyla maça çıkın ve bitse de eve gitsek modunda takılın :)

Akhisar yedekle falan çıkmaz beklemeyin hele osmanlı alanyayı yenerse ölüm kalım maçı olarak bakıcaklar hatta akhisarı yenersek kupaya rotasyonla çıkıp kayseri maçına as 11 le çıkmaya çalışacaklar ligden düşmemek için 6 günde 3 maç kaldıramaz akhisar.

Akhisar yedekle falan çıkmaz beklemeyin hele osmanlı alanyayı yenerse ölüm kalım maçı olarak bakıcaklar hatta akhisarı yenersek kupaya rotasyonla çıkıp kayseri maçına as 11 le çıkmaya çalışacaklar ligden düşmemek için 6 günde 3 maç kaldıramaz akhisar.
akhisar'ın yedek düşmesi çok uzak bir ihtimal.

akhisarın altındaki 5 takım paso birbirleriyle oynuyor bazıları o maçların dışında ilk 4le oynuyor , 1-2 puana bile kurtarabilirler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

akhisarın altındaki 5 takım paso birbirleriyle oynuyor bazıları o maçların dışında ilk 4le oynuyor , 1-2 puana bile kurtarabilirler

Diğer takımları boşver hocam osmanlı hariç diğerleri kurtarır zaten ama osmanlı olurda alanya ve akhisarı yenerse akhisarda bize yenilip kayseriden 1 puan alırsa ligden düşer.

Çok takiliyoruz Su maca. Umarim oyuncular, teknik heyet vs bizim gibi düsünmüyordur Su maçi.

Final maçinda Akhisari yenemiyorsan Zirvede veya Sampiyonlar Liginde isin olamaz zaten. Bu maç ilk yarim saat içinde bitmeli.

Açıkçası kadıköyde az daha feneri yenecek takımın nasıl 1 deplasman fobisi olur deyip düşünüyorum bu işin içinden çıkamadım hala

Küme düşme hattının 4 puan üstündeyiz. Ve ligin bitmesine 3 maç kaldı. Galatasaray’dan sonra da çok zor iki kig maçı daha bizi bekliyor. Kayserispor deplasmanı ve Osmanlıspor maçı... O yüzden Galatasaray maçı bizim içinde lige tutunmak adına çok önemli olacak. Zaten sakat oyuncularımızın çokluğu nedeniyle son Yeni Malatyaspor karşılaşmasına kaleci dışında 5 yedek oyuncu ile çıktık. Ortalığı karıştırmak adına yapılacak haber ve yorumları dikkate almamak gerekir.

Demiş Okan Buruk.Benim anladığım yedek kadroyla çıkarsak zorunluluktan demeye getirmiş.Gerçi çok önemli değil.İş bizim nasıl oynadığımıza bakar.Tabii Alanya ve Antalya'nın alacağı 3 puan hem bizim hem Akhisar'ın işimizi kolaylaştırır.

Açıkçası kadıköyde az daha feneri yenecek takımın nasıl 1 deplasman fobisi olur deyip düşünüyorum bu işin içinden çıkamadım hala

Fobi yok iç sahadada aynısı oluyor ilk golü yiyince çıkarana kadar yada erken gol atamayınca baya sıkıntı yaşıyoruz, takımın asıl sıkıntısı pozisyonları değerlendirememek içerdede dışardada aynıyız ama dışarda daha az pozisyona giriyoruz ondan sonucu daha kötü oluyor.

okan hocam nevresimleri değiştirmiş açıklamadan anladığım kadarıyla

Okan Buruk: Zaten sakat oyuncularımızın çokluğu nedeniyle son Yeni Malatyaspor karşılaşmasına kaleci dışında 5 yedek oyuncu ile çıktık. Ortalığı karıştırmak adına yapılacak haber ve yorumları dikkate almamak gerekir.

Bence takımın hücum organizasyonlarını yönlendiren lider vasıflı bir oyuncumuz yok.İçerde taraftar desteğiyle her türlü üstesinden geliyoruz ama deplasmana gelince o lider oyuncu olmadığı için zorlanıyoruz.Örneğin Sneijder lider karakterli bir oyuncuydu.O varken birşeyler yapar takımı pozisyona sokar,hücumu yönlendirirdi.

Geri
Üst Alt