Alanya-Osmanlı ve Gençlerbirliği-Antalya maçları bizim maçtan önce. Eğer o maçlarda Alanya ve Antalya kazanırsa Akhisar için iyi sonuçlar olur ve bizim maça daha rahat çıkarlar diye düşünüyorum. Yerleri garanti olmadığı için 3 gün sonra kupa finali olsa bile rotasyon yapmazlar bence.

Deplasman fobisi hikaye, 7 mağlubiyeti saçma salak bir fobiye bağlayıp aradan sıyrılamazsın.

İç sahada net pozisyonları harcamak, son paslarda, vuruşlardaki becerisizlik sorun olmaz, seyirci illa attırır golü.
Deplasmanda girebileciğin net pozisyon sayısı belli, sen bu pozisyonları atamazsan rakibe direnç katarsın.

Kazmalık, öküzlük, hıyarlık bu seneki deplasmanların özeti.

Bu maçtan korkum yok Gomis ilk 15 dakikada kilidi açar devamı gelir.

Alanya maçında gördük ki 2 farklı üstünlük bile garanti değil bizim takım için.3 farkı yakalamadığımız müddetçe maç devam eder.

cok rahat gecmesini bekliyorum, sampiyonluk dugumu Goztepe macinda cozulecek

Serginho nun olmaması büyük avantaj

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Arkadaslar merhaba eskiden bu foruma Harun Cınar adı ile üyeydim. Uzun bir sure giris yapmadım. Eski sifremi de unuttuğum için yeni üyelik açtım. Tekrar aranıza katıldım. İnşallah son üç maçı alıp şampiyon oluruz.

Donk sakatmi vay arkadaş en önemli deplasmanda yok
Insallah 6 numara iyi oynar

Arkadaslar merhaba eskiden bu foruma Harun Cınar adı ile üyeydim. Uzun bir sure giris yapmadım. Eski sifremi de unuttuğum için yeni üyelik açtım. Tekrar aranıza katıldım. İnşallah son üç maçı alıp şampiyon oluruz.
Hg müdür

Hayırdır tff bizi Pazar akşamına bırakmaya yeminlimisiniz. Şeref fukaraları sizi ...

Askerlik görevimi yerine getirmek için yarın teslim oluyorum.İstikamet İzmir narlıdere.Şampiyon CİMBOM

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt