- 30 Kasım 2008
- 9.508
- 3.764
- 1.748
Kupa finali bu hafta içi mi arkadailar
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok 9 mayıs çarşamba, bu hafta içi fb-bjk yarı final maçı var ama oynanmayacakKupa finali bu hafta içi mi arkadailar
burada Donk'un hiç lafı bile geçmiyor.
akhisar'ın yedek düşmesi çok uzak bir ihtimal.Akhisar yedekle falan çıkmaz beklemeyin hele osmanlı alanyayı yenerse ölüm kalım maçı olarak bakıcaklar hatta akhisarı yenersek kupaya rotasyonla çıkıp kayseri maçına as 11 le çıkmaya çalışacaklar ligden düşmemek için 6 günde 3 maç kaldıramaz akhisar.
akhisar'ın yedek düşmesi çok uzak bir ihtimal.
akhisarın altındaki 5 takım paso birbirleriyle oynuyor bazıları o maçların dışında ilk 4le oynuyor , 1-2 puana bile kurtarabilirler
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Açıkçası kadıköyde az daha feneri yenecek takımın nasıl 1 deplasman fobisi olur deyip düşünüyorum bu işin içinden çıkamadım hala
Küme düşme hattının 4 puan üstündeyiz. Ve ligin bitmesine 3 maç kaldı. Galatasaray’dan sonra da çok zor iki kig maçı daha bizi bekliyor. Kayserispor deplasmanı ve Osmanlıspor maçı... O yüzden Galatasaray maçı bizim içinde lige tutunmak adına çok önemli olacak. Zaten sakat oyuncularımızın çokluğu nedeniyle son Yeni Malatyaspor karşılaşmasına kaleci dışında 5 yedek oyuncu ile çıktık. Ortalığı karıştırmak adına yapılacak haber ve yorumları dikkate almamak gerekir.
Açıkçası kadıköyde az daha feneri yenecek takımın nasıl 1 deplasman fobisi olur deyip düşünüyorum bu işin içinden çıkamadım hala