Osmanli akhisari gecebilir ama akhisari gecmeden once zaten akhisarin diger rakipleri olan konya antalya ve alanyayi da gecmis olacak , osmanliya yakalanmak akhisari dusurmuyor , tum bu takimlara gecilmesi lazim ve hep aralarinda maclari var bunlarin

Ayrica konyanin fb , antalyanin basaksehir , osmanlinin bjk maclari var .

Alttan bakiyorum ustten bakiyorum akhisari dusurecek formul ariyorum , 5% i gecmiyor olasilik

Hele hele bir macla bu rezil halden avrupaya vize sansi olan bir takim tum eforunu 2 mac daha kalacakken lig liderine kastirmaz mantiken

Sinan anlamak istemiyorsun sanırım akhisarın düşüp düşmemesi önemli değil diyorum 36 35 olursa durum ister istemez kasacaklar son hafta akhisar osmanlı maçıda var hem +3 puan önde girseler bile yenilirse hop geride kalıcaklar.

Konya yada anlatya vs önemli değil şu konumda konya zaten karabüğü yenecek 35 yapacak onlarda.

Son deplasman bükücü Belhandanın yokluğu nahos bi durum

Basaksehir sivasa puan kaybetse de bize de beraberlik kredisi acilsa artik

Gencler macinda giden 1 puani onemsiz gormustum ama su an o 1 puan olsa en azindan fb ye yakalanma derdi olmayacakti

Bu kadar averaj yapabilecekleri hic aklimda yoktu

Kayseriye guilano , antalyaya valbuena ve kasimpasaya janssen in son 3-5 dk da attigi ekstra 3 gol bile olmasa su an 8 averaj fark vardi ve baya rahatlardik

Karabuk macini ilk yari 6-0 bitirip averaj yapamamak (ayip olur diye) bize pahaliya mal oluyor

Antalya deplasmanında puan kaybede bilir bunlar.
Gençler haftaya Antalya yı evinde mağlup gerekir ama.

O vakit Antalya evinde ibb karşı ölüm kalım maçına çıkacak

Abi o isimize yaramaz akhisar macinda . Bu hafta oynuyor olsalardi neyse de , anca goztepe macina bir beraberlik kredisi saglayabilir

Sinan hesap yapa yapa yorulmadin mi yaw 2 haftadir hesap yapiyorsun

Sampiyon olmak istiyorsan sahada herkesi tokatlayacaksin bu kadar basit, bu saatten sonra Akhisar'i ve Goztepe'yi deplasmanda yenemiyorsan sampiyon olmayalim

Başakşehir puan falan vermez bu saatten sonra şuan bize lazım olan tek şey alanya osmanlıyı yenicek gerisi boş gelmez hiç biri.

Gencler macinda giden 1 puani onemsiz gormustum ama su an o 1 puan olsa en azindan fb ye yakalanma derdi olmayacakti

Bu kadar averaj yapabilecekleri hic aklimda yoktu

Kayseriye guilano , antalyaya valbuena ve kasimpasaya janssen in son 3-5 dk da attigi ekstra 3 gol bile olmasa su an 8 averaj fark vardi ve baya rahatlardik

Karabuk macini ilk yari 6-0 bitirip averaj yapamamak (ayip olur diye) bize pahaliya mal oluyor
yenilmedigin sürece sorun yok. bu saatten sonra kaybetmeyiz zaten.

Neyi hesaplıyosunuz yav, imkan olsa da gelişine ZBAM diye 1.Lig'e çaksak.

Sinan hesap yapa yapa yorulmadin mi yaw 2 haftadir hesap yapiyorsun

Sampiyon olmak istiyorsan sahada herkesi tokatlayacaksin bu kadar basit, bu saatten sonra Akhisar'i ve Goztepe'yi deplasmanda yenemiyorsan sampiyon olmayalim

2 hafta mi ? En az 2 aydir yapiyorum . Artik dengeler cok yakin , oyle herkesi yen isi bitir devirleri geciyor , hesap kitap devri

Benim tek istedigim bir beraberlik kredisi . cunku fb ye karsi maglubiyet kredisi alamayacagiz bu belli

Basaksehir bir takilsa yeter

Geri
Üst Alt