Arkadaslar merhaba eskiden bu foruma Harun Cınar adı ile üyeydim. Uzun bir sure giris yapmadım. Eski sifremi de unuttuğum için yeni üyelik açtım. Tekrar aranıza katıldım. İnşallah son üç maçı alıp şampiyon oluruz.
@Emrah Yıldırım ile iletişime geç sana yardımcı olur. bu arada hoş geldin .

Zirlamayin

Yok yedekle cikacak, yok su oyuncu yok bu oyuncu yok falan filan bos isler bunlar

ilk yari 0-2 kapatriz

mac 0-3/0-4 biter

Gomis takar

Akhisar gibi bir takim icin bu kupa finali buyuk bir sans . Cunku bu captaki bir kulup icin avrupa ligine direk grup asamasindan katilmak ve bunun maddi gelirleri cok degerlidir.

Ustelik finali ligde 2 kez yenip 6 puan aldigi takimla oynayacaklar . Ben olsam bir mac icin konsantre olacaksam 3 macta 1 puanin bile yetecegi lig maclarina degil bu finale odaklanirdim

Okanda zerre kadar kafa calisiyorsa bizim karsimizda pestile donup kupayi fb ye armagan etmez

Ustelik oyun yapisi olarak akhisar fb ye cok da sorun yaratabilecek bir takim . iki macta 4 gol attilar fb ye , bizim son golumuz 3 sezon evvel olcanin kafasiydi sanirim ,hadi kupada da podolskinin vardi bir de ayni sezon

Dolayisiyla kume dahi dusseler , avrupa liginden gelen gelirlerle kadrolarini korurlar ve geri gelirler , yok dusmezler ise de gelecek sene problem yasamayacaklari yerde ligi bitirmelerine yeter o para

Kupa finali nedeniyle sakatlarını riske etmez, Beşiktaş'a karşı çıktığı kadroya benzer kadroyla çıkar Akhisar. 3-4 atıp döneriz.

Sakat ve cezalıları kimler? Ideal ve muhtemel kadro nasıl olacak ? Yanı rotasyonlu ve rotasyonsuz nasıl çıkarlar bilen varsa bir yazıversin...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sakat: Lukac (Bizim maca yetisme ihtimali varmis), Caner, Serginho, Birlo, Bia, P. Henrique; Cezali yok

Fatih/Lukac
Lopes Yumlu Dany Omer
Soner Kadir
Larsson/Olcan Mugdat Barbosa
Seleznyov

gibi bir kadro bekliyorum. Orta sahada kimin oynayacagi buyuk soru isareti.

Sakat: Lukac (Bizim maca yetisme ihtimali varmis), Caner, Serginho, Birlo, Bia, P. Henrique; Cezali yok

Fatih/Lukac
Lopes Yumlu Dany Omer
Soner Kadir
Larsson/Olcan Mugdat Barbosa
Seleznyov

gibi bir kadro bekliyorum. Orta sahada kimin oynayacagi buyuk soru isareti.

Orta sahada sissoko oynayabilir

Arkadaslar merhaba eskiden bu foruma Harun Cınar adı ile üyeydim. Uzun bir sure giris yapmadım. Eski sifremi de unuttuğum için yeni üyelik açtım. Tekrar aranıza katıldım. İnşallah son üç maçı alıp şampiyon oluruz.
PM attım.

Bu maçın bahanesi ve lamı cimi yok. Gerekirse bir ayaklarını sahada bırakıp almak zorunda oyuncular. Sonuçta karşılarındaki takım bizden üstün bir kaliteye sahip değil, her şey ellerinde. %100'lerini verip kazanmaları lazım. Aksi bir durumda bu Galatasaray'ın genlerine ters düşmektir çünkü bizim tarihimizde böyle durumlarda şampiyonluk verdiğimizi hiç görmedim. Ancak bu stresli ve zor durumlarda eli ayağı birbirine giren oyunculardan yana korkum var biraz.

Bu taraftar için oynasınlar... Bu kameradan ilk eda izledim tüylerim diken diken oldu...

Geri
Üst Alt