Ne kadar hesap yaparsam yapayim, nasil yaklasirsam yaklasayim icinden cikamiyorum

Maglubiyet yolda, gecmis olsun

okyanusu geçtik 3 adımlık dere kaldı hata yapan gider telafisi yok . beraberlikte dahi fişi çekerler .

Gomis ve Rodriguese idmanlarda kaleye sut çekme yasagi getirilsin maça kadar.

Galip gelmemiz gereken çok kritik maça çıkıyoruz. 2 sezondur bu heyecandan oldukça uzaktık. Camia olarak bu süreçte kenetlenmek genlerimizde var. Bu gerçeği futbolculara yansıtacak en ideal teknik edip ise şu an başımızda. İyi oyunla, kazasız belasız güzel ve farklı bir galibiyet alırsak harika olacak. Allah yardımcımız olsun.

Temkinli de olmak lazim

Fb yi iceride disarida yenen , bizim 5 mactir gol atamadigimiz bu takima sadece bu sezon 4 gol atan ,

Bjk ye istanbulda gol bile attirmayan

Ts yi deplasmanda 6 golle yenen

Daha 2 hafta once bize istanbulda handikap yapan ve finalden eden bir takimla oynayacagiz

Hepsine bahane bulunabilir , bjk penalti kacirdi , fb ic sahada zaten basarisiz , biz o maca yedeklerle ciktik , ts komple dagilmisti gibilerinden

Ama ben bu mactan biraz rahatsizim acikcasi .

Aynisini gencler maci oncesi de soylemistik . Bjk yi ve basaksehiri yenen , fb den istanbulda puan alan bir takim demistik , sonuc ortada , ayni akibete ugradik

O yuzden ligdeki durumlarina gore degil, boyle maclari normal oyunlarindan cok daha konsantre oynayacaklari gercegine gore hazirlanmak lazim

Hıncal Uluç, Yasin 5 tane feghouli, 10 tane Belhanda eder demiş. Hıncal Uluç'un kadroya göre oynayalım mı bu maçı beyler ne dersiniz Akhisar'a karşı Belhanda cezalı zaten:

------------------Muslera-----------------------
Linnes-----Serdar-----Denayer-----Nagatomo
-----------------Fernando----------------------
Yasin------------Selçuk---------------Garry
-----------Sinan---------Gomis-----------------

1-3 biter, güzel bir galibiyet olacak.

Screenshot_2018-05-03-11-07-09-506.webp

Sonunda gerceklerle yuzlesen bir rtas :tbr:

Bu macta maglup olduktan sonra bile sampiyonuz diyorum, ne dersin?

Kesin yeniliriz veya yeneriz diyemiyorum . Defans gol yemeye cok musait . Bakiyorsun simdi akhisardan kendi sahasinda 2 macta 4 gol yiyen bir takimiz

Bazen ts basaksehir fb bjk 4 lusunden toplam 1 gol yeriz (o da orta sahadan)

Bazen ayni takimlardan fb yi cik , 3 macta 10 gol yiyen de biziz .. kestirmek zor

Fakat beraberlik yeter mi kestiremiyorum , basaksehir de puan kaybedebilir . Ama yenilirsek kesin olamayiz

Lan yeter atacam ha konudan

Demokratik bir platform degil mi burasi? Ne provokasyon, ne kufur, ne hakaret, ne kufur imasi, ne uyeye satasmak... Sadece fikrimi soyluyorum.

niye yeniliyormuşuz onu anlamadım?

Sinan'in siraladigi sebepler daha detayli bakabilirsin. Akhisar leblebi gibi gol atan, buyuk takimlara karsi iyi oynayan, dusme hattindan kurtulmamis bir takim. Biz ise deplasmanda nal topluyoruz, 3 puan alirsak da kalp krizi gecirerek aliyoruz.

Fakat beraberlik yeter mi kestiremiyorum , basaksehir de puan kaybedebilir . Ama yenilirsek kesin olamayiz

Sorumu soyle revize edeyim: Cuma gunu Sivas Basaksehir'i yenerse maglubiyete ragmen sampiyon olabilir miyiz?

Hayir resmen basaksehirle ortak olarak ligin en surpriz takimina sampiyonlugu hediye ederiz

En kotu senaryo bu olur zaten

Biz yenileceksek bile basaksehir en azindan berabere kalsin ki bari 3 lu averajla fb sampiyon olamasin

Ama bu durumda da biz 3 uncu olup CL on elemesinden bile oluyoruZ

Problem buyuk , 1 macla tepetaklak olabiliriz . Su an elde ettigimiz tek avantaj , artik 4 uncu olmayiz

Hakem Ali Palabıyık olmuş

Asıl bomba başakşehir maçına yaşar kemal atanmış, başakşehirin 3 puanı garanti

Geri
Üst Alt