Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Donk oynayabilecek. Öyle hissediyorum.
sent via GSC
Sezonu kapatabilecek sakatlıkmış oynaması zor
Hatta malatya maçında bile oynamayabilir öyle hissediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sent via GSC
Görürüz hafta sonu. Xelçuk şov var.En kötü linnes oynar denayer oynar selçuk oynamaz arenada olsak belki oynardı ama deplasmanda pek ihtimal vermiyorum.
En kötü linnes oynar denayer oynar selçuk oynamaz arenada olsak belki oynardı ama deplasmanda pek ihtimal vermiyorum.
Rdaş sen nasıl 1 kadro bekliyorsun.Maçı kafanda oynamaya başladınmıya fatih terim ne zaman sezon ortasında/sonunda mevki devşirme icat etmiş , inanıyor musunuz gerçekten linnes/denayer orta saha oynar derken
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rdaş sen nasıl 1 kadro bekliyorsun.Maçı kafanda oynamaya başladınmıya fatih terim ne zaman sezon ortasında/sonunda mevki devşirme icat etmiş , inanıyor musunuz gerçekten linnes/denayer orta saha oynar derken
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen olabilir. Zaten dizilişlerin çok önemi yok. Fegh'i sağ kanada yazsak da gezici tarzda oynuyor. Yeri geliyor gizli forvet gibi gol arıyor, yeri geliyor 10 numaraya geçip pozisyon hazırlamaya çalışıyor. Sinan da çizgiyi kullanarak pozisyona girmeyi seviyor. Sprinterlığı önemli bir artı bizim için, çünkü takımda Garry haricinde hızlıca açık alan bulduğunda basıp giden adam yok. Ndiaye bu konuda elimizi çok rahatlatıyordu.Klasik 4-4-2 diyorsun yani??
_______________muslera
linnes___serdar__denayer__nagatomo
Feghouli___Selçuk__Fernando____rodrigues
___________sinan___gomis_______
sent via GSC
Sezonu kapatabilecek sakatlıkmış oynaması zor
Hatta malatya maçında bile oynamayabilir öyle hissediyorum
Sinan
Böyle çıkarız.
Sana göre bunun bir önemi yok ki zaten mutlak mağlubiyet yazdın ekibimizeMuslera
Linnes Maicon Serdar Nagatomo
Fernando Selcuk
Sinan Feghouli Rodrigues
Gomis
Seklinde cikariz
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sana göre bunun bir önemi yok ki zaten mutlak mağlubiyet yazdın ekibimizeMuslera
Linnes Maicon Serdar Nagatomo
Fernando Selcuk
Sinan Feghouli Rodrigues
Gomis
Seklinde cikariz
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum![]()
Kim oynasin ha sen soyle?
Kim oynasin ha sen soyle?
Teletabi avatarına dönmeni isterim kardeşim