ya fatih terim ne zaman sezon ortasında/sonunda mevki devşirme icat etmiş , inanıyor musunuz gerçekten linnes/denayer orta saha oynar derken

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En kötü linnes oynar denayer oynar selçuk oynamaz arenada olsak belki oynardı ama deplasmanda pek ihtimal vermiyorum.

Selçuk bu yumuşak haliyle ilk 11'e giremez normalde ama ihtiyaç işte.

Donk orta saha da kavga ediyo resmen, selçuk eskiden ara pasları atıp gol atıyodu şimdi onu da yapmıyo.
Bu haliyle orta sahamız kevgire dönecek gibi hissediyorum

ya fatih terim ne zaman sezon ortasında/sonunda mevki devşirme icat etmiş , inanıyor musunuz gerçekten linnes/denayer orta saha oynar derken

Rdaş sen nasıl 1 kadro bekliyorsun.Maçı kafanda oynamaya başladınmı

Rdaş sen nasıl 1 kadro bekliyorsun.Maçı kafanda oynamaya başladınmı

cumartesi uğur renktaşımın alıntılayacağı şekilde bunu belirteceğim

dong yetişmezse bence selçuk oynar bu arada

GSC App

Klasik 4-4-2 diyorsun yani??

_______________muslera
linnes___serdar__denayer__nagatomo
Feghouli___Selçuk__Fernando____rodrigues
___________sinan___gomis_______
Aynen olabilir. Zaten dizilişlerin çok önemi yok. Fegh'i sağ kanada yazsak da gezici tarzda oynuyor. Yeri geliyor gizli forvet gibi gol arıyor, yeri geliyor 10 numaraya geçip pozisyon hazırlamaya çalışıyor. Sinan da çizgiyi kullanarak pozisyona girmeyi seviyor. Sprinterlığı önemli bir artı bizim için, çünkü takımda Garry haricinde hızlıca açık alan bulduğunda basıp giden adam yok. Ndiaye bu konuda elimizi çok rahatlatıyordu.

Benim tahminim, Fatih hoca dizilişi bozmayacaktır pek.

Muslera

Linnes Denayer (Maicon) Serdar Naga

Selçuk Fernando

Sinan Fegh Garry

Gomis

tarzında başlayacaktır. Belhanda'nın yokluğunda (ne kadar büyük eksik orası tartışılır elbette son maçlardaki rezalet oyunu nedeniyle) Fegh'i maçta forvet arkasında sıkça göreceğiz gibi.

Şampiyonluk için kritik haftalara girerken Fatih hocanın oyuncuların mevkileri ile oynayacağını hiç düşünmüyorum. Sezonun en önemli maçında Linnes ve Denayer'i orta saha oynatmaz. Bu tür riskler sezon sonunda alınmaz. Eğer Donk bir şekilde yetişirse tek değişikliğin Belhanda - Selçuk olacağını düşünüyorum. Donk olmazsa Belhanda'nın görevinde Feghouli sağ tarafta da Sinan oynar.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaç gündür uyuyamıyorum doğru düzgün anasını satayım. Günler geçmiyor.

Şu kadro bana hiç mi hiç güven vermiyor. Tamam GS olarak Winner bi takımız ama sahada Winner özellikli oyunculardan kurulu bi takım kesinlikle yok.
Şu takımda Muslera, Fernando, Nagatomo haricinde hiç kimseye güvenim yok. Oyuncularımızın performansları maç maç gece ile gündüz kadar farklı.

Defans Allah'a emanet. Denayer, Serdar, Maicon, hatta Linnes ve Mariano... Her maç bunlardan mutlaka biri bizi yakacak bi hata yapıyor. Ne zaman sıçıp batıracaklar diye diken üzerinde izliyoruz. Hatta çok İyi bile oynasalar! Defansta şef diyebileceğimiz bir oyuncu yok Ujfalusi gibi. Böyle defans hattı mı olur lan.

Orta sahaya bakıyorsun; takıma liderlik edecek, tempo ayarlayacak, şapkadan tavşan çıkarabilecek tek bir oyuncumuz yok Wesley gibi.

Kanatlarda Feg ve Garry'den bi tanesi gününde olmasın hücum gücümuz yarı yarıya azalıyor neredeyse.

Forvet desen koca sezon Gomis'in eline baktık ki adamın form düşüşü yaşaması çok doğal. Üstelik adam baskıya karşı hiç oynayamıyor. BJK maçında penaltıyı kaçıracağına nerdeyse yüzde yüz emindim.

Fegh, Gomis, Garry... Pozisyonları o kadar saçma sapan harcıyorlar ki. Arena'da ittire ittire taraftar faktörüyle kazanıyoruz da deplasmanda bulduğunu atmak zorundasın.

11'deki oyuncularımız çok ama çok kırılgan. Baskı hiç mi hiç kaldıramıyor. Bir Engin Baytar, bir Elmander, bir Riera, bir Melo, Bir Wesley, bir Ujfalusi... Hiçbiri yok bu takımda. Takımda karakter yok.

Gol yediğimizde veya ilk yarıda gol bulamadığımızda takımın elleri ayakları titriyor.

Muslera
Linnes - Denayer - Serdar - Nagatomo
Feghouli - Fernando - Selçuk - Rodrigues
Sinan - Gomis​

Böyle çıkarız.

Muslera
Denayer Maicon Serdar Nagatomo
Linnes Fernando
Sinan Feghouli Garry
Golmis

Linnes orta sahaya dinamizm katacaktır ama terim sağa çekip ortada selçuku oynatır yüksek ihtimal.

Muslera
Linnes Maicon Serdar Nagatomo
Fernando Selcuk
Sinan Feghouli Rodrigues
Gomis

Seklinde cikariz

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Muslera
Linnes Maicon Serdar Nagatomo
Fernando Selcuk
Sinan Feghouli Rodrigues
Gomis

Seklinde cikariz

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sana göre bunun bir önemi yok ki zaten mutlak mağlubiyet yazdın ekibimize :)

Akildaki soru isaretlerini gidermek adina yazdim. Keske pafla ciksak da sakatlik, kart sikintisi cekmesek. Cocuklara da deneyim olur.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt