- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Ben kendisine sordum maçı kafanda oynadınmı diyecumartesi öğlen Uğur renktaşım soracak ben öyle cevap verecem dedi
![]()
Biz ne yapacaz ilk maçtan yattı kupon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kendisine sordum maçı kafanda oynadınmı diyecumartesi öğlen Uğur renktaşım soracak ben öyle cevap verecem dedi
![]()
göztepe maçı için tamer tuna tinercisi gençlerbirliğini maçını izlemeye başlamıştır şimdi. hatta şuan 21.kez tekrarını açmıştırNe yalan söyleyeyim Ts,Başak ve Bjk'yi döve döve yenmemize rağmen bizim takıma deplasmanda zerre güvenim yok.Tırsıyordum bu maçtan.1 beraberlik kredimizin oluşması güzel.Bunu alıp işi bitirelim.
2 hafta daha devam kupon yapmayaBiz ne yapacaz ilk maçtan yattı kupon![]()
Uzuvlar error erora zaten yazdım artık ışık huzmeleri görüyorum saat başı yeminler ediyorum millet sevgilisiyle karısıyla slow müzik dinler ben işte de helada da kulaklıkta şu tarz müzikleri dinliyorum kozak türküleri nasıl rusları kestiğimizi anlatıyorlar;Bizim bi yiğen var ufak o bakarken izliyorum arada bende. Böyle kızım olsun başka bişeyim olmasın yahu
Bi de Erzurumlu bi afacan var gürbüz bişey. En fazla bunları konuşturuyolar programda zaten.
Doğrudur üstat,arada kaçamak yapmak lazım vücut error vermesin.
2 hafta daha devam kupon yapmaya![]()
2 tane yapmadınmı zaten, bjkli de yaptın ya üstadım içinyeni kupon yapsam mı haftada 1 tane yapıyordum hep bozmakta istemiyom
2 tane yapmadınmı zaten, bjkli de yaptın ya üstadım için
daha yapma gerek yoko aynı sayılır aynıları vardı sonuçta
daha yapma gerek yok![]()
göztepe maçı için tamer tuna tinercisi gençlerbirliğini maçını izlemeye başlamıştır şimdi. hatta şuan 21.kez tekrarını açmıştır
Fb 1 1 diyormusun hala
Onların kazanmaları lazımdı, beraberlik yetmiyordu. İkisi arasında ciddi fark var. O yüzden ben bu hafta krediyi kullanmayalım diyorum. Son hafta çok sıkışabiliriz, o stres çekilmez.En korktuğum şey son hafta Fb nin yaşadığı sendromu yaşamak olur
Havlu atacaksak bu hafta olsunda yoksa tam yıkım olacak