Ne yalan söyleyeyim Ts,Başak ve Bjk'yi döve döve yenmemize rağmen bizim takıma deplasmanda zerre güvenim yok.Tırsıyordum bu maçtan.1 beraberlik kredimizin oluşması güzel.Bunu alıp işi bitirelim.
göztepe maçı için tamer tuna tinercisi gençlerbirliğini maçını izlemeye başlamıştır şimdi. hatta şuan 21.kez tekrarını açmıştır

Bizim bi yiğen var ufak o bakarken izliyorum arada bende. Böyle kızım olsun başka bişeyim olmasın yahu :D
Bi de Erzurumlu bi afacan var gürbüz bişey. En fazla bunları konuşturuyolar programda zaten.

Doğrudur üstat,arada kaçamak yapmak lazım vücut error vermesin.
Uzuvlar error erora zaten yazdım artık ışık huzmeleri görüyorum saat başı yeminler ediyorum millet sevgilisiyle karısıyla slow müzik dinler ben işte de helada da kulaklıkta şu tarz müzikleri dinliyorum kozak türküleri nasıl rusları kestiğimizi anlatıyorlar;

Galiba akşam haberlerinde göreceksiniz beni yakın bir gelecekte...

göztepe maçı için tamer tuna tinercisi gençlerbirliğini maçını izlemeye başlamıştır şimdi. hatta şuan 21.kez tekrarını açmıştır

isterse 454.kere izlesin o takımla o oyunu oynuyamaz dağıtır geçeriz , kupayı gözünün önünde kaldırmak keyifli olacak tabi kaçmazsa

Izmirden maça gidecek varsa yancı olabilirim

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yuh ya, 33. hafta maclari neden es zamanli oynanmiyor?? Sonucta o hafta sampiyon olma durumumuz var, tv basinda sampiyon mu olalim anasini satayim bu düzenin.

Kupa falan demeyin, fb kupa oynuyorsa koy hepsini pazara. Yani bizi basagi ve fb‘yi.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

An itibariyle 3 maçta alınacak 7 puan bizi şampiyon yapıyor.
Ben beraberlik kredisinin bu maçta kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Aslında bakacak olursak kalan üç maç içerisinde kağıt üzerinde ki en zor maçımız bu maç, hani illa bi yerde bu krediyi kullanacak isek o bu maç olmalı gibi duruyor ama fişi çekmemiz ve psikolojik üstünlüğü tamamen ele geçirmek için kazanmak zorundayız.
Pazartesi günü Şampi... Galatasaray manşetleri artıracağız inşallah.

En korktuğum şey son hafta Fb nin yaşadığı sendromu yaşamak olur

Havlu atacaksak bu hafta olsunda yoksa tam yıkım olacak
Onların kazanmaları lazımdı, beraberlik yetmiyordu. İkisi arasında ciddi fark var. O yüzden ben bu hafta krediyi kullanmayalım diyorum. Son hafta çok sıkışabiliriz, o stres çekilmez.

Allah'ın izniyle 1-3 alırız bu maçı. Maç sonunda haklı çıkıp bu mesaj tekrardan alıntılarız inşallah. :)

inşallah 1-3 alırızda 2 maçta 6 averaj yapıp şu kuşlarıda bi devreden çıkarmak lazım götüm götüm halen bekliyolar birşeyleri sinirlerim bozulyuor hiç hakları değil şu konumda olmaları. Halen ağzımızdan bi parça düşücek birşeyi bekliyo olmaları.

Beraberlik hakkımızı son maca kadar koruyalım mümkünse Akhisar ve Malatya maclarindan 6 puan alalım...

Ulan 1 haftadır geceli gündüzlü şu maçı bekliyorum şampiyonluk maçımız bu maç. Beraberlik filan değil galibiyet almamız lazım averajda lazım şu kuşlar arkamızdan arkamızdan geliyor ben sinirleniyorum , hiç hak etmedikleri bi noktadalar halen ağzımızdan düşecek ekmeği bekliyolar.

Geri
Üst Alt