Ali palabiyik denen biyiksiz herif bizi doğramak niyetiyle çıkmış sahaya bu cok net. 3 ü bulmamız lazim. Bu biyiksiz bizden birilerini atacak belli.

Seleznov her maç atıyor kendini. Hakemler de yiyor sağolsunlar.

Seleznov çok aşırı çakal bi oyuncu sınıfın böyle herkesden dayak yiyip arkadan iş çeviren sinsi zıpır tipleri olur ya tam o tip bu adam. Tam fenerin topçusu dikkat etmek lazım herif kart kovalıyo sürekli hakemde lap diye veriyo kırmızı yemeden işi bitirmemiz lazım.

Bu sezon bize kaç rakiplerimize yani oynadığımız rakiplere kaç penaltı çalındı acaba bilen var mı?

daha gecenlerde dedim feghoulinin bu maca kadar su sari kart cezasindan kurtulmus olmasi büyük mucize diye, gitti abuk subuk bi yerde kart gördü. zaten 15 oyuncuyla sezonu götürüyoruz, her hafta 1-2 oyuncu eksik oluyor yahu olacak is degil. söyle tam kadro bi oynayamadik.

80’e kadar yemeden dayanmamız lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

daha gecenlerde dedim feghoulinin bu maca kadar su sari kart cezasindan kurtulmus olmasi büyük mucize diye, gitti abuk subuk bi yerde kart gördü. zaten 15 oyuncuyla sezonu götürüyoruz, her hafta 1-2 oyuncu eksik oluyor yahu olacak is degil. söyle tam kadro bi oynayamadik.
Boşver, haftaya her türlü yeneriz Malatya'yı evimizde.
Göztepe maçında cezalı olmasından iyidir.

Sakinlikle gevşekliği karıştırmamak lazım. Tam konsantre oynamak lazım. Ama yapamıyoruz nedense. Penaltı gol olsa çok büyük sıkıntıydı mesela. İkinci yarının başı çok önemli. Asla gol yemememiz lazım.

Hemen başta 3. golü bulursak kupa maçından dolayı maçı bırakırlar.Yeterki 1-2 olmasın maç

2-1 olursa maalesef mantara bağlayacak bizim takım. Zaten 2-0'a rağmen panik havası var. 90'da yesek uzatmada beraberlik golü gelir.

O yüzden mutlaka 3. golü atacak bir oyun oynamalıyız. Skora oynamayı beceremiyoruz.

Seleznov çok aşırı çakal bi oyuncu sınıfın böyle herkesden dayak yiyip arkadan iş çeviren sinsi zıpır tipleri olur ya tam o tip bu adam. Tam fenerin topçusu dikkat etmek lazım herif kart kovalıyo sürekli hakemde lap diye veriyo kırmızı yemeden işi bitirmemiz lazım.

karabükte de aynısını yapmıştı yanlış hatırlamıyosam orda golü yemiştik geçen sene yada ondan önceki sene

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

böyle devam aga rahat bir maç izliyoruz hakemin uydurma penaltısı hariç...

takımda şampiyonluk ışığını gördüm ben yaw... o istek ve arzu var takımımızda allaha şükür. inşallah bu maçı da alıp yolumuza devam edeceğiz.

Boş ver aga daha iyi oldu

Malatya maçını bir şekil atlatırız

Geri
Üst Alt