Son 90 dakika alanya akhisar malatya maclarindaki gibi baskiyla baslayip golu buluruz

Küme düşen Gençlerbirliği'nden 1 puan alabilsek, bu maç formalite olacaktı.

gençlerden son saniye golünü yememiş olsak formalite maçı olacaktı!

1 puan yetiyor diye kontrollü oynamaya gerek yok aynı tarifeden devam taktik maktik yok bam bam bam ilk 20 dakikada işi bitirelim yine

Bizim tarihimizin en mucizevi şampiyonluğu tartışmasız 2006 senesidir.
Son maçta fenerbahçe ligi 15. Sırada tamamlayan o sezon 3 maçta da mağlup ettiği totalde 14 gol attığı denizliyi yense şampiyondu.
He ama m.city 2012 şampiyonluğuda kafa kafaya yarışır bizimki ile.

Yarisamaz .

O sene biz eger kayseriyi maglupken son 2 dakikada yenip olsaydik esdeger olabilirdi . City zaten ondeydi , garip olan maglup durumda olmasi idi

Bir oncesinde yazdigin (13 olacak bu arada) kadar gol yemis bir takimin senin onundeki rakibine 2 puan kaybettirmesidir enteresan olan , bursanin sampiyonlugu benzestirilebilir

En mucizevi olduguna katiliyorum ama en mucizevi mac da fb ts 1-1 lik mactir

Bir takimin hem de ondeyken , hem de kendi sahasinda , ustelik one gecip , sayisiz net firsat harcayip , bir de yapilan bir ortanin gol olmasi ile sampiyonluk kaybetmesi lig tarihinin olayidir

Bizim 2006 daki denizli fb maci o tarz bir mac olmamisti finalindeki 1-2 net pozisyon haric

Ama o sezonun icindeki cok sayida macin son dakika , bir o kadarinin da son 5 dakikada filan cozulmesi ilgincti

Ankaragucu
Erciyes
Gaziantep
Konya
Bjk

Maclari .. gaziantepteki beraberlik digerleri galibiyet golleri idi

Buna ankaraspor macinda ilk yarinin son saniyesindeki golu de ekleyebiliriz
25 dakikada 4 olan ts maci , iki kez yenik duruma dustugumuz 3-2 lik bjk maci , ikisi de 2-2 den son 5 dakikada 4-2 ye gelen manisa ve erciyes maclari

Kayip olarak da hem iceride hem disarida fb maglubiyetleri , 4-0 yenilip adeta kepaze oldugumuz bitime 3-4 hafta kala olan mac

Fb nin son iki kaybinin plakasi 45 olan manisa ve 20 olan denizliye olmasi , ustelik manisadan 5 yemesi , 3 macta 13 gol attiklari denizliyi yenememeleri

Herkes Gencler macinda yenilmeseydik vs. konusuyor da bu isler boyle yurumuyor

Her sonuc ondan sonraki sonuclari etkiliyor

O mactaki maglubiyetten sonraki taraftar destegi pek cok seyi tetiklemistir suphesiz

Zaten her takim her sezon olmayacak puanlar kaybediyor

O mactaki maglubiyetten sonraki taraftar destegi pek cok seyi tetiklemistir suphesiz

Lig devam ediyor fakat bizim forumda nedense yok k.pasaya yenilmeseydik yok genclere yenilmeseydik ağlayıp duruyorlar fenerl bjk basaksehir bizim yendigimiz takimlara yenildi akhisardan koy 6 puan fenere sampiyon olur neyin derdindeler anlamadım biz de kaybettik rakipte kaybetti daha fazla da kaybedebilirdik futbolun içinde bunlar var ne yapalim izlemeyi bırakalım mı

Geçip gitmiş maçları konuşmanın manası yok ...Herşey bizim elimizde oynayacağımız rakibin herhangi bir iddası yok ve maçın berabere bitmesi bile bize yarıyor takımın başında bu işi en iyi yapan ve finalleri mükemmel oynatan bir hoca var rahat olmalıyız arkadaşlar ...

Kasimpasa macinda genclerbirligi macinda elestiriler yapanlarin hakli oldugu bir nokta var

Kasimpasa gibi gercek bir deplasman olmayan yerde 1-0 dan 1-2 ye mac verilmez , en kotu kaza goluyle berabere kalinir , ki bizim kalibremizde bir takim daha da farki acmaliydi

Gencler macinin ogretisi ise , bazen 3 yerine 1 almayi riske etmemek lazimmis demek ki , ben aksi sekilde dusunsem de

Ben de asiri bir erken sevinme goruyorum ama unutuluyor 12 sene evvel fb nin de onlarca senelik gecmisinde oyle bir olay yoktu , sorulsa o gun onlar da gulerdi

Her zaman futbolda bir maca cikip yenilme riskin vardir , hele hele su ana dek 16 deplasman macinda 7 kez yenildi isen

Buna benzer bir durum 2008 de olmustu , son hafta rakibimiz oftas diye bir takimdi ve ilk devre beraber kalmis , kupada ise 3-0 yenilmistik

2-0 yendik ama mac oncesi benzer endiseler vardi . Ustelik bu kez oftastan daha kuvvetli bir takimla ve deplasmandayiz

Benim burada kizdigim sadece gencler birligi maci degil

Dun hakikaten sinirlendim , 15 dakikada 2-0 lik skoru bulmussun , en az 4-0 yapacak , rakip cozuldukce 5 e 6 ya da gidebilir

Bunu yapabilsen , maglubiyet sigortan yine olmayacak basaksehir sebebiyle ama en azindan basaksehir kasimpasaya puan kaybederse bir fb riski olmayacakti

Su an 85% lerde olan sansimiz 90% civarinda olacakti bu durumda

Niye pazar günü ya. Mok var pazar gününde. Yap şunu cumartesi. Resmen saçmalık bu sene.

Geri
Üst Alt