Tanju diye biri vardı oda sakat, son maçta tayfur Bingölü koymuşlar sağ tarafa defansları evlere şenlik kısaca.
Sabri oynamayacaktır çünkü onun adına da duygusal bir maç olacak her ne kadar göztepe de oynuyor olsa da futbolculuk kariyerinde bir çok şampiyonluk yaşadı. Tanju'da sakatlığından dolayı oynayamaz gibi duruyor. Tayfur defans yönünü bilmediği için Garry o mevkiyi paramparça eder :D

antuda gordum ali koc soylemiis. jansene kiralik icin 5 milyon euro vermisler. dogru mu lan bu:dans::D

Sabri oynamayacaktır çünkü onun adına da duygusal bir maç olacak her ne kadar göztepe de oynuyor olsa da futbolculuk kariyerinde bir çok şampiyonluk yaşadı. Tanju'da sakatlığından dolayı oynayamaz gibi duruyor. Tayfur defans yönünü bilmediği için Garry o mevkiyi paramparça eder :D

Aynen pokoda yok desteğe gelsin, halilde iyidi yardım ederdi belki ama edemiyecek cezalı, garry elini kolunu sallar dağıtır orayı.

Bizi zorluyacak 3 isimleri var Castro,ghillas ve beto.

Aynen pokoda yok desteğe gelsin, halilde iyidi yardım ederdi belki ama edemiyecek cezalı, garry elini kolunu sallar dağıtır orayı.

Bizi zorluyacak 3 isimleri var Castro,ghillas ve beto.
Göztepe taraftarına göre lig bitmemiş olabilir ama kendi takımlarına göre lig bitmiştir sonuçta adamların hedefleri sene başında belliydi vardıkları noktada belli bunun ötesi yok. Şampiyonluk yaşamamış ve ilk defa yaşayacak oyuncular var bu maç parçalamamız lazım :D

Göztepe taraftarına göre lig bitmemiş olabilir ama kendi takımlarına göre lig bitmiştir sonuçta adamların hedefleri sene başında belliydi vardıkları noktada belli bunun ötesi yok. Şampiyonluk yaşamamış ve ilk defa yaşayacak oyuncular var bu maç parçalamamız lazım :D

Taraftarları serkan gibi ya rahat hepsi, rakip takımlar gaza getirirse belki hırslanırlar ama takım gücü belli ve iddaasızlar, en önemli 4 oyuncuları yokken fazla direnemezler bize.

Maçın tarihi hala net değil. 20 Mayıs denmiş burada ama bence 19 Mayıs olacak. 5 gün kala tarihin açıklanmaması da skandal bana göre..

Taraftarları serkan gibi ya rahat hepsi, rakip takımlar gaza getirirse belki hırslanırlar ama takım gücü belli ve iddaasızlar, en önemli 4 oyuncuları yokken fazla direnemezler bize.
Haa?

Tüm Türkiyenin takip edecegi maci önemsemeyeceklerini düsünmen beni şaşkına ugratir.

Gerginim. Sağda solda maçla ilgili yorumları, iddiaları okudukça sinirlerim altüst oluyor! Ne tür bir psikopat, nasıl bir şizofren olduk milletçe!

Maçın tarihi hala net değil. 20 Mayıs denmiş burada ama bence 19 Mayıs olacak. 5 gün kala tarihin açıklanmaması da skandal bana göre..
Cumartesiye koymazlar bu maçları.Fener bugün oynayacak.5 günlük arayla çıkarmazlar son maça adamları.Kesin olarak şampiyon iddası olan takımların maçları pazar günü olacak.Tabi fener bugün büyük bir sürpriz yapıp Karabük'te puan bırakmazsa

Cumartesiye koymazlar bu maçları.Fener bugün oynayacak.5 günlük arayla çıkarmazlar son maça adamları.Kesin olarak şampiyon iddası olan takımların maçları pazar günü olacak.Tabi fener bugün büyük bir sürpriz yapıp Karabük'te puan bırakmazsa

Fener puan kaybetse de yukarıdaki 4 takımın maçları aynı saatte oynanır. Sonuçta İBB'nin şampiyonluk şansı, BJK ve Şikebahçe'nin birbirlerini ve İBB'yi geçebilme şansı olacak.

Aynen bencede nede olsa biz hariç herkesin istediği oluyor cumartesi olmaz bu maç.

4 gune bile yayilmasinda sakinca yok cunku zirve yarisindaki 3 takimin 3 maci ayni saatte oynansa yeter

Akhisar osmanli maci disinda dusenleri herhangi sekilde etkileyen bir mac da yok

Yani 3 mac ayni saat digerleri istedigin gun ve saat olabilir

Bu maç için sonunun şampiyonluk olması dışında tek beklentim berabere gitmemesi. Mümkün mertebe 2 farklı önde gidelim, gereksiz stres yaşamayalım. At bitir kısaca.

Yukarılardan aşağılardan her türlü baskı teşvik gitmiştir gözgöze , kolay olmayacaktır muhtemelen.

deplasman oyunu evet tedirgin edici fakat köpeklerin yenmesi bizim yenilmemiz lazım yani stres olacak birileri varda o köpekler olmalı biz sakince yenip turlarız sıkıntı yok :)

Geri
Üst Alt