- 30 Ağustos 2009
- 30.208
- 20.155
- 2.593
pek etkilemez seni,ama uranüsten etkilenirsin.uranüs bogaya geçmek üzere.hayatında büyük değişiklikler olur.
Zamanı geldi monotonluktan bıktım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pek etkilemez seni,ama uranüsten etkilenirsin.uranüs bogaya geçmek üzere.hayatında büyük değişiklikler olur.
ev değişebilir,iş değişebilir.işinde yükselebilirsin.yabancı ülkeye tasınabilirsin.evlenip,cocuga karısabilirsin.hersey mümkün.Zamanı geldi monotonluktan bıktım.
Bu ne? Yıldızlar ile mi dans ediyorsun Sergen?pek etkilemez seni,ama uranüsten etkilenirsin.uranüs bogaya geçmek üzere.hayatında büyük değişiklikler olur.26 nisan
bilgim var bu konuda birazBu ne? Yıldızlar ile mi dans ediyorsun Sergen?
5.şubat ?bilgim var bu konuda birazBu ne? Yıldızlar ile mi dans ediyorsun Sergen?
ev değişebilir,iş değişebilir.işinde yükselebilirsin.yabancı ülkeye tasınabilirsin.evlenip,cocuga karısabilirsin.hersey mümkün.
5 subat güzel tarih.ronaldo ve hagi ile aynı gün.işinde yükselmediysen yükselirsin bu sene.seneye arkadaşlar gırla,hayat güzel.2020 manevi acıdan güzel.2021 ne dilersen olur.5.şubat ?
Öldürmezsin umarım beni şimdi
bu işin ehlilerini takip edersen,astrolojiden faydalanabilirsin uygun zamanlarda,hayatın için.oguzhan ceyhan bu işin piridir.23 nisan doğumluyum harbi böyle şeyler oluyor şuan
astrolojiye sardıracan beni sergi
Terim son dönemde rakiplere karşı nasıl oynamamız gerektiğini çözdü özellikle gençler maçından sonra bakarsak takım artık ileriye aşırı derecede saldıraya geçmiyor tam tersi donk - fernando'yu kullanarak rakibi üstümüze çekiyoruz garry ve feghouli'ye de yerden ara paslar vererek rakibi 3'e 3 veya 2'ye 2 gibi yakalıyoruz. Burada hem rakibe arkada kontra atak için geniş boşluk vermiyoruz bir de rakibe topu bırakarak kaptığımız toplarda belhanda, garry, feghouli, gomis gibi 10-12 sn arasında rakip kaleye gidip işi bitiriyoruz.Maçın şifresini veriyorum. Göztepe'nin iki sağ beki de sakat. Bundan dolayı orjin sağ kanat olan daha önce hic bek oynamamis Tayfur Bingöl'ü geçen hafta sağ bek oynattilar. Kanatlarda da genelde Gouffran ve Halil oynarken, Halil cezalı. Sağ kanatta nadiren Scarione'deyi de kullandıkları gibi, Ghilas'i geçen hafta sağ çizgiye yakın kullanmışlar. Gouffran, Scarione, Ghilas; kanatlarında kim oynarsa oynasın, hücuma katılacak beklerimizin temposuna erişemeyeceklerini düşünüyorum. Benzer bir yorumu Bjk maçından önce Quaresma - Nagatomo eşleşmesi için de yapmıştım, nitekim Nagatomo'yu kovalamayan Quaresma'nin, ilk golde payı büyüktü. Özetle, oyunda bekleri kullanmak ve Rodrigues'i Tayfur ile baş başa bırakmak önceliğimiz olmalı. Bir de, Göztepe uzun oynamayı seven bir takım. Ghilas ve Ba varken Serdar-Maicon oynasın.
Ohhh... Ağzın bal damlıyor kardeşim5 subat güzel tarih.ronaldo ve hagi ile aynı gün.işinde yükselmediysen yükselirsin bu sene.seneye arkadaşlar gırla,hayat güzel.2020 manevi acıdan güzel.2021 ne dilersen olur.5.şubat ?
Öldürmezsin umarım beni şimdi
eylülden sonra olabilir.jupiter geri harekette şu anda.Ohhh... Ağzın bal damlıyor kardeşim
İşimde Yükselme konusu ama umarım gerçekleşmez yakın zamanda![]()