Maçın şifresini veriyorum. Göztepe'nin iki sağ beki de sakat. Bundan dolayı orjin sağ kanat olan daha önce hic bek oynamamis Tayfur Bingöl'ü geçen hafta sağ bek oynattilar. Kanatlarda da genelde Gouffran ve Halil oynarken, Halil cezalı. Sağ kanatta nadiren Scarione'yi de kullandıkları gibi, Ghilas'i geçen hafta sağ çizgiye yakın kullanmışlar. Gouffran, Scarione, Ghilas; kanatlarında kim oynarsa oynasın, hücuma katılacak beklerimizin temposuna erişemeyeceklerini düşünüyorum. Benzer bir yorumu Bjk maçından önce Quaresma - Nagatomo eşleşmesi için de yapmıştım, nitekim Nagatomo'yu kovalamayan Quaresma'nin, ilk golde payı büyüktü. Özetle, oyunda bekleri kullanmak ve Rodrigues'i Tayfur ile baş başa bırakmak önceliğimiz olmalı. Bir de, Göztepe uzun oynamayı seven bir takım. Ghilas ve Ba varken Serdar-Maicon oynasın.

20:45'de şampiyon olacağız relaks

DdLqQUhWsAUHOEf.jpg

5.şubat ? :)
Öldürmezsin umarım beni şimdi
5 subat güzel tarih.ronaldo ve hagi ile aynı gün.işinde yükselmediysen yükselirsin bu sene.seneye arkadaşlar gırla,hayat güzel.2020 manevi acıdan güzel.2021 ne dilersen olur.

Maçın şifresini veriyorum. Göztepe'nin iki sağ beki de sakat. Bundan dolayı orjin sağ kanat olan daha önce hic bek oynamamis Tayfur Bingöl'ü geçen hafta sağ bek oynattilar. Kanatlarda da genelde Gouffran ve Halil oynarken, Halil cezalı. Sağ kanatta nadiren Scarione'deyi de kullandıkları gibi, Ghilas'i geçen hafta sağ çizgiye yakın kullanmışlar. Gouffran, Scarione, Ghilas; kanatlarında kim oynarsa oynasın, hücuma katılacak beklerimizin temposuna erişemeyeceklerini düşünüyorum. Benzer bir yorumu Bjk maçından önce Quaresma - Nagatomo eşleşmesi için de yapmıştım, nitekim Nagatomo'yu kovalamayan Quaresma'nin, ilk golde payı büyüktü. Özetle, oyunda bekleri kullanmak ve Rodrigues'i Tayfur ile baş başa bırakmak önceliğimiz olmalı. Bir de, Göztepe uzun oynamayı seven bir takım. Ghilas ve Ba varken Serdar-Maicon oynasın.
Terim son dönemde rakiplere karşı nasıl oynamamız gerektiğini çözdü özellikle gençler maçından sonra bakarsak takım artık ileriye aşırı derecede saldıraya geçmiyor tam tersi donk - fernando'yu kullanarak rakibi üstümüze çekiyoruz garry ve feghouli'ye de yerden ara paslar vererek rakibi 3'e 3 veya 2'ye 2 gibi yakalıyoruz. Burada hem rakibe arkada kontra atak için geniş boşluk vermiyoruz bir de rakibe topu bırakarak kaptığımız toplarda belhanda, garry, feghouli, gomis gibi 10-12 sn arasında rakip kaleye gidip işi bitiriyoruz.

Göztepe normal şartlarda eğer ki poko ve halil oynasaydı rotman'da oynayacaktı ki orta sahada daha fazla direnç gösterebileceklerdi. Kadu, Poko, Halil kesin olarak yok Sabri, Tanju ve Traore'de belirsiz karşımızda stoperleri çok ağır bir göztepe var. Eğer ki taraftarın gazına gelirlerse erkenden maçı bitirecek pozisyonlara gireriz çünkü göztepe azıcık ileri çıktığı an arka taraftaki o boşluğu ligde kimse vermiyor direk cezasını keseriz

Fernando Muslera
Mariano Filho
Jason Denayer
Serdar Aziz
Yuto Nagatomo
Fernando Reges
Ryan Donk
Sofiane Feghouli
Younes Belhanda
Garry Rodrigues
Bafetimbi Gomis

Şampiyonluğumuzu tescilleyecek ekip

Belhanda son maç oynadığı gibi oynasa puan almayı bırak kesin kazanırız ama yine casper olacağına dair şüphe yok hiç kuşkusuz.

Bizim takımın en iyi mevkileri göztepenin en kötü mevkileri güzel denk geldi otoban yapacaz 2 kanadıda.

19,05 de 21.şampiyonluk anlamlı olucak.

bütün kötü sonucları 2 gün kafamda,kalbimde ve ruhumda yaşadım.bütün azapları ben cektim yerinize.inşallah sevinicez.sadece bu maça odaklanın,diğer maclara bakmayın.

Geri
Üst Alt