İddaası kalmayan Göztepe'yi yenemiyorsak şampiyon olmayalım zaten.

Ayrıca iddiası olsa ne yazar, bizim Galatasaray olduğumuzu hatırlatır ve ezeli rakibinin sahasından çıktığımızı da ayrıca parantez içinde belirtmek isterim.

İki takımın son durumları hakkında bilgi sahibi olan var mı? Sakat ve cezalı futbolcular?

Defansa çekilip beraberlik için sahaya çıkacağımızı düşünenler ne Fatih Terim'i ne de Galatasaray'ı tanıyorlar.

Biz ancak gol pozisyonlarına girip golü bulamadığımızda, dakika geçtikçe golü bulamadığımızda o panikle stresle bireysel hatada, duran top organizasyonunda maçı kaybederiz. Onun dışında sakin olup oyunumuzu oynarsak şampiyonuz.

Defansa çekilip beraberlik için sahaya çıkacağımızı düşünenler ne Fatih Terim'i ne de Galatasaray'ı tanıyorlar.

Biz ancak gol pozisyonlarına girip golü bulamadığımızda, dakika geçtikçe golü bulamadığımızda o panikle stresle bireysel hatada, duran top organizasyonunda maçı kaybederiz. Onun dışında sakin olup oyunumuzu oynarsak şampiyonuz.
Kadıköy'de tam bahsettigin oyunu oynadık ama o takım beraberligi tutan bi takımdı

Bu takım beraberlige oynarsa o mac bitmez. Alanya ve akhisar maclarında ki gibi önde oynamazsak cok sıkıntı cekeriz

uykusuzuz falan da ben bugün küfür edip ceza alacagım,öyle görünüyor.en iyisi bu.twitter araç çubuguna şampiyonluk geliyor yazdıgında daha cok fenerli twiti görüyosun.bu annesiz bilmem ne cocuklarındaki yavsak inanç,kahpe umut beni deli ediyor.ya fenerbahce konya macını kaybederse ne olacak? ya da maç berabere biterse...hakeme,bala güveniyosun anladık.ya o top basaksehir-sivas macında oldugu gibi kaleye,kıcınıza bi girip çıkmak bilmezse ne olacak ha?

karabükspor macında attıgın 2 golde bile hakemin parmagı var a ibine.bursa maçı vs.Allah görmüyo mu sanıyosun olayları puşt?bi de gelmiş mucizeden bahsediyo.mucizeyi önce haketmek lazım.ondan sonra diline alırsın mucize kelimesini.

hertürlü yeneriz ama azizin oyunları başlarmı ondan korkuyorum 2 defa son hafta şampiyonluk kaçıran aziz bu sefer rövanş alabilir kafamda deli sorular

Kadıköy'de tam bahsettigin oyunu oynadık ama o takım beraberligi tutan bi takımdı

Bu takım beraberlige oynarsa o mac bitmez. Alanya ve akhisar maclarında ki gibi önde oynamazsak cok sıkıntı cekeriz

Yanlış anlaşıldım galiba. Zaten ben geride oynayıp, beraberliğe oynayalım demiyorum. Aksine ileride basklı oynamalıyız. Göztepe'yi savunma yaptırmak zorunda bırakmalıyız. Geride oynadığımız an gol yemeye biraz daha yaklaşmış oluruz.

hertürlü yeneriz ama azizin oyunları başlarmı ondan korkuyorum 2 defa son hafta şampiyonluk kaçıran aziz bu sefer rövanş alabilir kafamda deli sorular

Hiç o tartışmalara girmek istemiyorum ama onların Aziz'i varsa bizim de Abdurrahim Albayrak'ımız var. Adam pastadan 4. yıldızı çıkardı. Tüm Türkiye'nin TFF'nin, MHK'nin kısacası herkesin Fenerbahçeli olduğunu mu düşünüyorsunuz? Aziz Yıldırım en fazla teşvik primi verir Göztepe'ye. Onlar da kendilerini ne kadar parçalasa da biz oyunumuzu oynarsak bizi yenmeleri çok zor.

Ulan maç cumartesi 19:00'a mı alınmış, püh Allah kahretsin. :cry:

Günaydın arkadaşlar Şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden!!!

Göztepe'nin ileri hattı çok sıkıntı.Yanılmıyorsam ligin en çok penaltı kullanan takımı Göztepe.Her an penaltı yaptırabilecek hızlı adamları var ki zaten ligin ilk yarısında oynadığımız maçta bu sebepten dolayı penaltı kullanmışlardı Maicon ağır kalmıştı.Ayrıca kart görme potansiyelimiz çok yüksek.Göztepe'nin sahasında oynadığı maçların istatistiklerini inceledim ve maç özetlerini izledim.Burada Tayfur'a biri çöp demişti adam tam aksine çok iyi hem defansif olarak hem hücum bindirmeleri ara pasları olarak etkili.Güçlü yanları kontra ataklara hızlı çıkıyorlar ve yerleşik bekleyen defanslara karşı birden fazla kişi ceza sahasına giriyor,ara pası veya verkaç yaparak ceza sahasına giriyorlar ve hava toplarında iyiler.Formaları sarı kırmızı olucak umarım bizim takım bundan dolayı kafa karışıklığı ve konstanrasyon kaybı yaşamaz.
Zayıf yönlerine gelirsek stoperleri ağır ve müdahalelerde yetersiz kalıyor.Birebir değilde alan savunması oynadıkları için ara pas ile forvet oyuncusu çok rahat pozisyona girebilir.Poko ve halil'in olmayışı elbette bir artı fakat yerine oynatabilecekleri adamları var.
Özet geçersek hücumda hemen herşeyi yapabiliyorlar uzaktan şut ver kaç hava topları serbest vuruşlar ara pası vs. fakat defansları özellikle stoperleri sıkıntılı.Kesinlikle beraberliğe oynamamalıyız her an gol atabilecek adamları var.

Hazırmıyiz istanbulu yakmaya
Şampiyon cimbom bom bom ortalığı inletmeye
Bayraklar hazır mı drone lar hazır mı

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

DdNs80VWsAAHK_k.jpg

DdNu_S8WsAA30zh.jpg

Geri
Üst Alt