Göztepe'ye ve taraftarına karşı bütün sempatimi kaybettim, bizim Eskişehirlilerden farkları yok.

Koca ülkede maçını izleyip, tezahüratını yapıp çekip giden takım var mı merak ediyorum? Nerede leş tip var tribün kovalıyoruz adı altında salak salak şeyler yapıyor. Bu heriflerin kendilerine ait leş bir de lügatları var; ona da ayrı ayar oluyorum. Şehr-i müdafa, Bizans falan ne la bunlar? :asd:

Eskişehir'de bırak erkekleri başka takımın formasıyla dolaşan kadınlara dahi omuz atan, laf atan andavallar var. Eskişehir amatöre kadar düşer umarım diyordum da, bu Göztepe'de aynı şekilde yerin dibine kadar yollları var.
Azınlık grup için geçerli aslında dediklerin ama bu heriflere kimse ses çıkarmaya cesaret etmediği için genel bir algı oluşuyor,İzmirdede mesela kim şampiyon olursa olsun kutlama yaptırmazlar.

kazanacağız bu maçı... g.ttepelilerin yaptıklarına dikkate bile almayın sefil şerefsizler kim oluyormuş yaw

6oBTfC.png

1962, 1963, 1969, 1971, 1972, 1973, 1987, 1988, 1993, 1994, 1997, 1998, 1999, 2000, 2002, 2006, 2008, 2012, 2013, 2015, 2018

guestbook-star.png
guestbook-star.png
guestbook-star.png
guestbook-star.png

Fener haftaya Konyasporu yenerse, Galatasaray Goztepe` ye yenilirse, Basakşehir Kasimpaşa'ya puan kaybederse, Bülent Ersoy erkek olursa ,Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olursa, Barcelona ligden düşerse, dolar Euroyu geçerse, eşek sudan gelirse Fenerbahçe Şampiyon.

Bu maçı sarı kırmızı ekip kazanacaktır.

En önemli 2 oyuncuları Poko ve Halil Akbunar cezalı ve Sabri Reis sakatsa şu kadroyla çıkar Göztepe:

________________________Beto
Tayfur Bingöl__Kosonoviç___Reis___Schwehlen
________________Castro_____Selçuk Şahin(C)
Gouffran___________Ngondo____________Ghilas
____________________Demba Ba

6oBTfC.png

1962, 1963, 1969, 1971, 1972, 1973, 1987, 1988, 1993, 1994, 1997, 1998, 1999, 2000, 2002, 2006, 2008, 2012, 2013, 2015, 2018

guestbook-star.png
guestbook-star.png
guestbook-star.png
guestbook-star.png
son 25 yılda max. 3 sene şampiyonluk görememişiz 3 büyük takımın olduğu lig için çok iyi bir istatistik..Umarım 2018le de bu seriyi devam ettirirz

Haydi aslanlar. Bu sene şampiyon olursak seneye de şampiyon olma ihtimalimiz %50 artar. Haydi aslanlarım güveniyorum sizlere.

İddaası kalmayan Göztepe'yi yenemiyorsak şampiyon olmayalım zaten.

Ayrıca iddiası olsa ne yazar, bizim Galatasaray olduğumuzu hatırlatır ve ezeli rakibinin sahasından çıktığımızı da ayrıca parantez içinde belirtmek isterim.

Çakıp geçicez hocam

Hiç o tartışmalara girmek istemiyorum ama onların Aziz'i varsa bizim de Abdurrahim Albayrak'ımız var. Adam pastadan 4. yıldızı çıkardı. Tüm Türkiye'nin TFF'nin, MHK'nin kısacası herkesin Fenerbahçeli olduğunu mu düşünüyorsunuz? Aziz Yıldırım en fazla teşvik primi verir Göztepe'ye. Onlar da kendilerini ne kadar parçalasa da biz oyunumuzu oynarsak bizi yenmeleri çok zor.

Aynen o ne yaparsa yapsın aziz iş bizde bitiyor karakterimizi ortaya koyduğumuz an alırız maçı rakip kim olursa olsun hiç farketmez bu maçta.

Ben çok heycanliyim maç saati nereye kaçsam acaba bu stresi kaldiramam genc yaşta kalpten giderim hele hele deplasman oyunumuzu dusundukce altima ediyorum, doğrusunu soylemek gerekirse ,Sikecilerde son haftaya birakmasi tuz biber oldu.

Geri
Üst Alt