Da4jnPjXcAE-ov5.webp

Cumartesi'yi boyle bekliyorum

Lan olm aklıma eski deplasman maçlarımız geliyor ve moralim bozuluyor :( Bitsin artık şu hafta

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takım : Galatasaray
Teknik Direktör : Fatih Terim
Ay : Mayıs

Sonuç : Kuş katliamı

Endişe duyulacak hiç birşey yok

Sıkıntı yok alacağız maçı. Bize beraberlik yetiyo olması futbolculara artı bir motivasyon ve rahatlık verecektir. Göztepenin hem iddası olmaması hemde takım özelliğinin defansı iyi yapan takım olmaması nedeniyle bizim pozisyona girmede zorlanmayacağımız anlamına geliyor yeterki girdiğimiz posizyonlarda cömert davranmayalım.

Maç yaklaştıkça daha objektif değerlendirmeler yapabiliyorum. Baskı kurduğumuzda çok rahat pozisyona gireceğimiz bir takım Göztepe. Bu beni rahatlatıyor. Bir de Terim’e, daha iyileştirdiğiniz deplasman performansımıza güveniyorum.

Lan olm aklıma eski deplasman maçlarımız geliyor ve moralim bozuluyor :( Bitsin artık şu hafta

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beni de bu korkutuyor.. gencler maci, sacma sapan Sivas+Kpasa Maclari...

Insallah Gomis rahatsizlanmaz

Heyecanla bekliyoruz maci

Bu takim,taraftar ve yönetim sampiyonlugu hak etti sampiyon olacagiz insallah

Maç yaklaştıkça daha objektif değerlendirmeler yapabiliyorum. Baskı kurduğumuzda çok rahat pozisyona gireceğimiz bir takım Göztepe. Bu beni rahatlatıyor. Bir de Terim’e, daha iyileştirdiğiniz deplasman performansımıza güveniyorum.

az ve öz yazan adminimiz yazmış uğurlu gelir inşallah.

Önem derecesi yüksek maçlarda sırasıyla

İçerde başşak
Dışarda alanya
İçerde bjk
Dışarda akhisarı

Yendik puan kaybetseydik liderliği vericektik hatta başak yada bjk'ye yenilsek şampiyonluğa havlu atıcaktık diyebiliriz.

gb, sivas, paşa maçlarıyla pek aynı değil bu maç winner takım karakteri son 6 haftada ortaya çıkar ve çıktı sadece tek bir maç kaldı final maçı alıp işi bitiricez.

Dakikalar ilerledikce bendeki heyecan bir o kadar cok artiyor 4 gun nasil gececek simdi. :(

Geri
Üst Alt