Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Cumartesi'yi boyle bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oruclarindan feragat etmezler. Terim bu yuzden Belhanda ve Feghouliden yoksun bir kadro cikaracak bence.La bizim araplar maça oruçlu falan çıkmaz dimi
Oruclarindan feragat etmezler. Terim bu yuzden Belhanda ve Feghouliden yoksun bir kadro cikaracak bence.
Hollanda liginde bir hayli Fas kokenli futbolcu mevcut, macin onemine gore ayricalik yaptiklarina denk gelmedim. Bu denli prensipli davraniyorlar.Kışın tutarlar 1 gün ne olacak, şampiyonluktan önemli mi
Lan olm aklıma eski deplasman maçlarımız geliyor ve moralim bozuluyorBitsin artık şu hafta
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maç yaklaştıkça daha objektif değerlendirmeler yapabiliyorum. Baskı kurduğumuzda çok rahat pozisyona gireceğimiz bir takım Göztepe. Bu beni rahatlatıyor. Bir de Terim’e, daha iyileştirdiğiniz deplasman performansımıza güveniyorum.
Şom ağızlarımızı maç bitine kadar kapasak Musap kardeşimBeni de bu korkutuyor.. gencler maci, sacma sapan Sivas+Kpasa Maclari...
Insallah Gomis rahatsizlanmaz
Şom ağızlarımızı maç bitine kadar kapasak Musap kardeşimBeni de bu korkutuyor.. gencler maci, sacma sapan Sivas+Kpasa Maclari...
Insallah Gomis rahatsizlanmaz![]()
![]()