Maç esnasında söverek orucunu açan gsc üyelerini görüyorum.

zaman gecmiyor
FC1DA66B-B829-4A39-9530-EF92DDEA7B0B.webp

Benim aklıma takıldı şimdi. Bizim araplar maçta oruçlu mu olacaklar? Böyle önemli bi maça oruçlu çıkacak kadar idiot değillerdir umarım. Bunun yanında Denayer de bildiğim kadarıyla müslüman.

Ulan şu maç nelere kadir , Feghouli - Belhandanın kefaret oruçlarını hesaplıyor millet

Ulan şu maç nelere kadir , Feghouli - Belhandanın kefaret oruçlarını hesaplıyor millet
Eğer burdan verirsek şampiyonluğu, ben bitkisel hayata filan girerim. Pipetle beslerler beni. Ulan hayatımda zaten uzunca bir süredir hiçbir şey düzgün gitmiyor. Aylar sonra gelecek bu mutluluğa şartlandırdım kendimi her şeyi bi kenara bırakarak. Sınavı bile iplemiyorum.

cimbom yüzümüzü güüüüüldüür buuuuu seneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

son 3 gün...:cimbom:

Çarşamba'ya geldik ha gayret

Bu maç öncesi oruç tutacak kadar salak değillerdir yav. Bir gün ekstra tutarlar, ne olacak?

Benim aklıma takıldı şimdi. Bizim araplar maçta oruçlu mu olacaklar? Böyle önemli bi maça oruçlu çıkacak kadar idiot değillerdir umarım. Bunun yanında Denayer de bildiğim kadarıyla müslüman.
Maç saatinde oruçlu olacaklar. Muhtemelen işin sonu hastane de biter.
Böyle biseye izin verilmemesi lazım. Kefareti neyse kendi aramızda toparlar şahıslarına bahsederiz.
Yeterki şampiyon olsunlar.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbolcular da o gun tutmaz. Bence FT alir karsisina konusur hepsiyle birer birer, kaza yaparlar 1 gun

Sabri reyiz oyuna sonradan girip 90+ kendi kalesine gol atarsa hizmetini tamamlar ve Sow’un intikamını alır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt