Hüseyin Civelek
Tecrübeli Üye
- 26 Eylül 2009
- 6.121
- 2.375
- 1.748
Totem yapıyorsun belki tamam ama ters teperse bu sefer kabak senin başına patlarÜstad benim acmam sart![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Totem yapıyorsun belki tamam ama ters teperse bu sefer kabak senin başına patlarÜstad benim acmam sart![]()
Eğer burdan verirsek şampiyonluğu, ben bitkisel hayata filan girerim. Pipetle beslerler beni. Ulan hayatımda zaten uzunca bir süredir hiçbir şey düzgün gitmiyor. Aylar sonra gelecek bu mutluluğa şartlandırdım kendimi her şeyi bi kenara bırakarak. Sınavı bile iplemiyorum.Ulan şu maç nelere kadir , Feghouli - Belhandanın kefaret oruçlarını hesaplıyor millet
Maç saatinde oruçlu olacaklar. Muhtemelen işin sonu hastane de biter.Benim aklıma takıldı şimdi. Bizim araplar maçta oruçlu mu olacaklar? Böyle önemli bi maça oruçlu çıkacak kadar idiot değillerdir umarım. Bunun yanında Denayer de bildiğim kadarıyla müslüman.
Ben Cumartesi tutmayacağım düğüne gideceğim için. Sizin yerinize bol bol söverim isterseniz.Maç esnasında söverek orucunu açan gsc üyelerini görüyorum.
Sabri reyiz oyuna sonradan girip 90+ kendi kalesine gol atarsa hizmetini tamamlar ve Sow’un intikamını alır.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi