Çocukluk aşkımsın,sen ilk göz ağrımsın. Kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi, sevdanın uğruna terk ettim her şeyi, hayatın anlamı GALATASARAY

vay be iki gün sonra sampiyon oluyoruz

60 saat sonra şampiyon belli olacak.

Ne stres yaşadık bu sezon be, özellikle son 5-6 maçtır aşırı heyecan ve stres...

Bu seneki şampiyonluğu istediğim kadar hiç bir şeyi bu kadar istememiştim. Üniversite sınavına girmeden önceki halimi hatırlattı bana. Son 1 hafta geçmek bilmemişti. Ya sınav esnasında çişim gelirse. Ya cevapları kaydırırsam. Ya sınavı kazanamazsam diye diye. Şimdi bu maçtan önce de gereksiz evhamlar, hüsnü kuruntular... Umarım boşa çıkar. Neyse ki böyle stresli anlarla başa çıkabilecek soğukkanlı ve tecrübeli futbolcularımız var.

Son 58 saat kaldı artık. Bu maçtan sonra telefonumu kökten kapatıp uzunca bir tatile çıkmak ve futbolun f'sinden haber almamak istiyorum. Afrika'nın en ücra köşesinde bir safari turu ya da şeyşel adalarında 1 ay iyi giderdi bu stresi ancak böyle atardık. Önümüzdeki sezon hatta sezonlar çok daha kolay geçer ve bu kadar stres yaşamayız diye düşünüyorum...

Hamzali sezonun son 6 haftasi gol yemeden hep 1-0 ve 2-0 lik sonuclarla giderken bazen de fb nin mersindeki son dk golu gibi husranlar yasiyorduk

Forumda surekli "bu sene sampiyon olalim 5 sene 10 sene bir sey istemem" konusmalari vardi , bugun de basladi inceden

Ama cok eminim ki bu sezon sampiyon bitirip seneye de bu zamanlarda ayni durum olsa yine ayni seyi ayni kisiler soyleyecek

Biraz sakin olsaniz ?

Hiç stres yok neyine stres oluyorsunuz

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Hamzali sezonun son 6 haftasi gol yemeden hep 1-0 ve 2-0 lik sonuclarla giderken bazen de fb nin mersindeki son dk golu gibi husranlar yasiyorduk

Forumda surekli "bu sene sampiyon olalim 5 sene 10 sene bir sey istemem" konusmalari vardi , bugun de basladi inceden

Ama cok eminim ki bu sezon sampiyon bitirip seneye de bu zamanlarda ayni durum olsa yine ayni seyi ayni kisiler soyleyecek

Biraz sakin olsaniz ?

Ama değerli şampiyonluk açık konuşursak
Fenerin beşiktaş'ın yarışın içinde olduğu kıymetli bir kupa

Hamzalı sezonda rakip yoktu bu kadar
Yakın tarihi baz alırsak 2006- 2012 - 2018 değerlidir

Biraz sakin olsaniz ?

Yok abi bu sezon çok farklı, hamzalı sezonla hiç alakası yok, önümüzdeki sezonlar da böyle olmaz.

Ama değerli şampiyonluk açık konuşursak
Fenerin beşiktaş'ın yarışın içinde olduğu kıymetli bir kupa

Hamzalı sezonda rakip yoktu bu kadar
Yakın tarihi baz alırsak 2006- 2012 - 2018 değerlidir

Her 6 yılda bir değerli bir şampiyonluk alıyorsak renktaş senin hesaba göre bu şampiyonluğu aldıktan sonra 2024'e kadar rahatız desene :D

Mehmet Sepil: İlk yarıda Galatasaray'a yenildiğimiz maç sonrası Terim'i aradık.İlk maçıydı, 'Hocam bula bula bizim maçımı buldun' diye takıldık ,espriler yaptık.Neticede oyun oynuyoruz.Galatasaray'a iyi şanslar diliyorum.

Seni haketmek için naptık başkanım

Mehmet Sepil: İlk yarıda Galatasaray'a yenildiğimiz maç sonrası Terim'i aradık.İlk maçıydı, 'Hocam bula bula bizim maçımı buldun' diye takıldık ,espriler yaptık.Neticede oyun oynuyoruz.Galatasaray'a iyi şanslar diliyorum.

Mehmet Sepil kimdir ya yeni yeni meşhur oldu ülkede en zengin iş adamları listesinde 30. sırada, enerji petrol şirketi var, Mehmet Sepil hocam acaba şarap, bira falan içer mi İzmir'de bomonti meşhurdur Göztepe'nin forma sponsoru? maçtan önce iki kadeh atmalı diyorum.

Benim gozumde degerli olmasi icin , ya cok uzun sonra tarihi degistirecek sekilde bir hikayesi olmali , 1987 deki gibi . Ilkokula yeni basliyordum . Fakat geriye bakip inceleyince 14 sene sampiyonluk gormeyin de nasilmis anlayin dedirtiyor

2006 daki gibi ekstrem haksizliklar , rakibine karsi 6 puan dezavantaj ile geri kalan 32 haftada 8 puan fark yaratip tum adaletsizlikleri ezme , 4 u galibiyet 1 i beraberlik getiren 5 son dakika , iki tane 2-2 den 4-2 ye son 5 dk icinde cevrilen mac . Rakibinin son dakikalari , 13 gol attigi takima son macta 2 tane atamamasi

2012 , ligi sampiyon bitirmen , tekrar derbiler oynanmasi , o esnada surekli puan kaybedip ekmegini elinden almaya calisanlari kazanacak hale getirmen ama son hamleyle en degerli noktada tekrar kazanan olman ve bunun tekrarinin olamayacak sekilde rakibin sahasinda olmasi

Bunlarla bu sene karsilastirilir mi ? Tarihin en maliyetli kadrosu , rakiplerden biri zaten futbol oynamiyor , oteki seyircisiz .. bir digeri metal yorgunu

Bu seneyi benim gozumde efsanevi kilacak hic bir sey yok

Fakat bir ozelligi yok mu ? Elbet var

Eger allah korusun bir kaza olmazsa ve uefa dan bir kotu surpriz gelmezse , tarihin maddi acidan en cok gelir getirici sampiyonlugu olacaktir

O zaman bu resmi bir kez daha paylaşmakta beis görmüyorum

mehmet--sepil_fatih-terim.jpg

Mehmet Sepil kimdir ya yeni yeni meşhur oldu ülkede en zengin iş adamları listesinde 30. sırada, enerji petrol şirketi var, Mehmet Sepil hocam acaba şarap, bira falan içer mi İzmir'de bomonti meşhurdur Göztepe'nin forma sponsoru? maçtan önce iki kadeh atmalı diyorum.

Sponsor Mahall Bomonti yav ,insaat firmasi o Baskan @Mustafa Kaya kadar olmasa da iyi icer.

Geri
Üst Alt