- 19 Mart 2014
- 29.535
- 30.956
- 2.718
Çocukluk aşkımsın,sen ilk göz ağrımsın. Kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi, sevdanın uğruna terk ettim her şeyi, hayatın anlamı GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamzali sezonun son 6 haftasi gol yemeden hep 1-0 ve 2-0 lik sonuclarla giderken bazen de fb nin mersindeki son dk golu gibi husranlar yasiyorduk
Forumda surekli "bu sene sampiyon olalim 5 sene 10 sene bir sey istemem" konusmalari vardi , bugun de basladi inceden
Ama cok eminim ki bu sezon sampiyon bitirip seneye de bu zamanlarda ayni durum olsa yine ayni seyi ayni kisiler soyleyecek
Biraz sakin olsaniz ?
Hamzali sezonun son 6 haftasi gol yemeden hep 1-0 ve 2-0 lik sonuclarla giderken bazen de fb nin mersindeki son dk golu gibi husranlar yasiyorduk
Forumda surekli "bu sene sampiyon olalim 5 sene 10 sene bir sey istemem" konusmalari vardi , bugun de basladi inceden
Ama cok eminim ki bu sezon sampiyon bitirip seneye de bu zamanlarda ayni durum olsa yine ayni seyi ayni kisiler soyleyecek
Biraz sakin olsaniz ?
Ama değerli şampiyonluk açık konuşursak
Fenerin beşiktaş'ın yarışın içinde olduğu kıymetli bir kupa
Hamzalı sezonda rakip yoktu bu kadar
Yakın tarihi baz alırsak 2006- 2012 - 2018 değerlidir
Ama değerli şampiyonluk açık konuşursak
Fenerin beşiktaş'ın yarışın içinde olduğu kıymetli bir kupa
Hamzalı sezonda rakip yoktu bu kadar
Yakın tarihi baz alırsak 2006- 2012 - 2018 değerlidir

Mehmet Sepil: İlk yarıda Galatasaray'a yenildiğimiz maç sonrası Terim'i aradık.İlk maçıydı, 'Hocam bula bula bizim maçımı buldun' diye takıldık ,espriler yaptık.Neticede oyun oynuyoruz.Galatasaray'a iyi şanslar diliyorum.
Seni haketmek için naptık başkanım![]()
Mehmet Sepil: İlk yarıda Galatasaray'a yenildiğimiz maç sonrası Terim'i aradık.İlk maçıydı, 'Hocam bula bula bizim maçımı buldun' diye takıldık ,espriler yaptık.Neticede oyun oynuyoruz.Galatasaray'a iyi şanslar diliyorum.
Mehmet Sepil kimdir ya yeni yeni meşhur oldu ülkede en zengin iş adamları listesinde 30. sırada, enerji petrol şirketi var, Mehmet Sepil hocam acaba şarap, bira falan içer mi İzmir'de bomonti meşhurdur Göztepe'nin forma sponsoru? maçtan önce iki kadeh atmalı diyorum.
Baskan @Mustafa Kaya kadar olmasa da iyi icer.2024'de İMPARATOR'un başkanlığın da bir efsane kupa daha kaldıracağızHer 6 yılda bir değerli bir şampiyonluk alıyorsak renktaş senin hesaba göre bu şampiyonluğu aldıktan sonra 2024'e kadar rahatız desene![]()