- 20 Haziran 2011
- 60.907
- 69.312
- 4.758
Maca geliyon mu Sinancım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman bu resmi bir kez daha paylaşmakta beis görmüyorum
![]()
Sponsor Mahall Bomonti yav ,insaat firmasi oBaskan @Mustafa Kaya kadar olmasa da iyi icer.
Benim gozumde degerli olmasi icin , ya cok uzun sonra tarihi degistirecek sekilde bir hikayesi olmali , 1987 deki gibi . Ilkokula yeni basliyordum . Fakat geriye bakip inceleyince 14 sene sampiyonluk gormeyin de nasilmis anlayin dedirtiyor
2006 daki gibi ekstrem haksizliklar , rakibine karsi 6 puan dezavantaj ile geri kalan 32 haftada 8 puan fark yaratip tum adaletsizlikleri ezme , 4 u galibiyet 1 i beraberlik getiren 5 son dakika , iki tane 2-2 den 4-2 ye son 5 dk icinde cevrilen mac . Rakibinin son dakikalari , 13 gol attigi takima son macta 2 tane atamamasi
2012 , ligi sampiyon bitirmen , tekrar derbiler oynanmasi , o esnada surekli puan kaybedip ekmegini elinden almaya calisanlari kazanacak hale getirmen ama son hamleyle en degerli noktada tekrar kazanan olman ve bunun tekrarinin olamayacak sekilde rakibin sahasinda olmasi
Bunlarla bu sene karsilastirilir mi ? Tarihin en maliyetli kadrosu , rakiplerden biri zaten futbol oynamiyor , oteki seyircisiz .. bir digeri metal yorgunu
Bu seneyi benim gozumde efsanevi kilacak hic bir sey yok
Fakat bir ozelligi yok mu ? Elbet var
Eger allah korusun bir kaza olmazsa ve uefa dan bir kotu surpriz gelmezse , tarihin maddi acidan en cok gelir getirici sampiyonlugu olacaktir
Türkiye'nin 30. zengini olduğunu duyunca başkan yaptın adamı hemen renktaşMehmet Serpil Galatasaraya yakisir baskan olarak.
Benim gözümdeki en değerli şampiyonluk, playoff'la fener deplasmanında kazandığımız 2012 sezonunda gelen şampiyonluktu,,,
Taaa ki bu sezona kadar, Galiba her 6 senede bir olayı doğru harbiden..
Malesef bilet yok . O kadar passoligleri iptal edip goztepe passoligi cikardim ama 3 maca gelmis olma karari bitirdi ihtimali
Yonetimden filan bir son dakika surprizi olmazsa malesef yokuz
Vadi İstanbul'da izlemek gibi bir ayrıcalığı olacak İstanbul'daki şanslı renktaşların...
Türkiye'nin 30. zengini olduğunu duyunca başkan yaptın adamı hemen renktaş
Kimi isterdin takıma, İniesta mı İbrahimoviç'i mi?
Maçı Göztepe tribününde mı izleyecen Serkan... GS'ya küfür atılan blok dan ?!Maca geliyon mu Sinancım?
Siz hala her yerde "Şampiyon Galatasaray" diyorsunuz.
Alkol alıyomuyuz maç günü?
Maçın gidişine göre öne geçtikten sonra belki. Gergin ve stresliyken hiç gerek yok! Mutsuzken sevmiyorum. Ayrıca ramazan ayında şu konuyu açmayalım artık. Saygı.
Maç günü strese kalp dayanmaz içilir illaki bişeyler.