O zaman bu resmi bir kez daha paylaşmakta beis görmüyorum

mehmet--sepil_fatih-terim.jpg

Mehmet Serpil Galatasaraya yakisir baskan olarak.

Sponsor Mahall Bomonti yav ,insaat firmasi o Baskan @Mustafa Kaya kadar olmasa da iyi icer.

Pardon ya bomonti görünce benim de aklım biraya gitti hemen, nereden bileyim inşaat firması olduğunu. Hayır inşaat firmasının adını niye bira adı veriyorsunuz, başka ad mı bulamadınız :D

Benim gozumde degerli olmasi icin , ya cok uzun sonra tarihi degistirecek sekilde bir hikayesi olmali , 1987 deki gibi . Ilkokula yeni basliyordum . Fakat geriye bakip inceleyince 14 sene sampiyonluk gormeyin de nasilmis anlayin dedirtiyor

2006 daki gibi ekstrem haksizliklar , rakibine karsi 6 puan dezavantaj ile geri kalan 32 haftada 8 puan fark yaratip tum adaletsizlikleri ezme , 4 u galibiyet 1 i beraberlik getiren 5 son dakika , iki tane 2-2 den 4-2 ye son 5 dk icinde cevrilen mac . Rakibinin son dakikalari , 13 gol attigi takima son macta 2 tane atamamasi

2012 , ligi sampiyon bitirmen , tekrar derbiler oynanmasi , o esnada surekli puan kaybedip ekmegini elinden almaya calisanlari kazanacak hale getirmen ama son hamleyle en degerli noktada tekrar kazanan olman ve bunun tekrarinin olamayacak sekilde rakibin sahasinda olmasi

Bunlarla bu sene karsilastirilir mi ? Tarihin en maliyetli kadrosu , rakiplerden biri zaten futbol oynamiyor , oteki seyircisiz .. bir digeri metal yorgunu

Bu seneyi benim gozumde efsanevi kilacak hic bir sey yok

Fakat bir ozelligi yok mu ? Elbet var

Eger allah korusun bir kaza olmazsa ve uefa dan bir kotu surpriz gelmezse , tarihin maddi acidan en cok gelir getirici sampiyonlugu olacaktir

Benim gözümdeki en değerli şampiyonluk, playoff'la fener deplasmanında kazandığımız 2012 sezonunda gelen şampiyonluktu,,,

Taaa ki bu sezona kadar, Galiba her 6 senede bir olayı doğru gibi harbiden..

Malesef bilet yok . O kadar passoligleri iptal edip goztepe passoligi cikardim ama 3 maca gelmis olma karari bitirdi ihtimali

Yonetimden filan bir son dakika surprizi olmazsa malesef yokuz

Vadi İstanbul'da izlemek gibi bir ayrıcalığı olacak İstanbul'daki şanslı renktaşların...

Dedigim gibi son 40-45 yildaki sampiyonluklardan 1987-2006-2012 cok ozeldir , ama digerleri de elbet degerlidir

Atiyorum bir hasan kabze golu mu yoksa sinan gumus golu mu ? Kiyaslanmaz bile

Ya da 2012 deki final maci stresi mi goztepe maci mi ?

Ya da 14 sene bekleyip sampiyon olmak mi yoksa 3 sene mi ?

Mantikli bakarsak guncel oldugu icin bugunkunu cok istiyoruz ama uzun donemde esamesi okunmaz

Türkiye'nin 30. zengini olduğunu duyunca başkan yaptın adamı hemen renktaş :D

Kimi isterdin takıma, İniesta mı İbrahimoviç'i mi?

Yok ondan degil, adam Goztepeyi aldi ve nerelere cikardi. Yani adamda vizyon var, elbette para da var ama bir takim almak ondan sonra superlige cikarmak ilk senende boyle performans gostermek yonetim basarisidir.

Kolay degil yani

Siz hala her yerde "Şampiyon Galatasaray" diyorsunuz.

Prandelli'den 7 milyon euro tazminat girdi diyorlar

Geri
Üst Alt