tamer tuna saçmalamayı bırakır mısın artık
Sende inanç eksikliği seziyorum.
Hayırdır, derinlerde biryerde '' buraya kadarmış ulan '' nidaları mı var....
Raat ol emmoğlu bu maç parkta yürümek gibi olacak sıkma canını bu kadar...

taktik maktik yok BAM BAM BAM
ŞAFAK 31.10'

• Galatasaray, son 12 dış sahadaki maçının 10tanesinde 2.5'ten fazla gol oldu (Super Lig)
  • Galatasaray, son 5 maçında kazandı (Super Lig)
  • Galatasaray, son 4 maçında ilk yarıda da ikinci yarıda da galip geldi (Super Lig)
  • Galatasaray, Goztepe ile oynadığı son 7 maçının 6 tanesinde kazandı (Bütün Turnuvalarda)

• Galatasaray, son 12 dış sahadaki maçının 10tanesinde 2.5'ten fazla gol oldu (Super Lig)

• Galatasaray, son 5 maçında kazandı (Super Lig)

• Galatasaray, son 4 maçında ilk yarıda da ikinci yarıda da galip geldi (Super Lig)

• Galatasaray, Goztepe ile oynadığı son 7 maçının 6 tanesinde kazandı (Bütün Turnuvalarda)
Galatasaray Liglerde en az 22 senedir Şampiyon olacağı son maçları kaybetmedi.
(Yanlışım varsa düzeltin lütfen)

ŞAFAK 29.57'

kimse kusura bakmasın 1 puan ile şampiyon olunacağı varken gidip de yeniliyorlar sa zaten hak etmemişler demektir.
göztepe nedir yahu.
alt tarafı 1 puan.
çek otobüsü kale önüne rakip eğlensin dursun.
kimse nasıl yaptığını konuşmayacak maçtan sonra nasılsa.

Çok sığ bir analiz yapmış.Ligin son maçını diğer maçlarla aynı kefeye koymak ancak futbola sadece maçların sonuçlarına bakıp başka faktörleri katmayanların işi olabilir
Motivasyon ve extra unsurları dikkate alamadan kabataslak sıradan bir maç olarak görenleri ter basıyor tabii ki...

Hele birde Türkiye kupasını fener alsaydı da göz-göz UEFA için sahaya çıksaydı, bunların altına bez mi bağlamamız gerekecekti acaba... Forumun şu haline bir bakıyorumda gerçekten O durumda neler olabilceğini hayal bile edemiyorum..

ŞAFAK 29.45'

33 haftanın 25 tanesini lider bitirmiş. Sezonun ilk maçından beri en yüksek seyirci ortalaması olan,antremanı 27.000 kişiye oynayan bir takım tarafsız gözle bile baksan bu sene şampiyonluğu hak ediyor.

Motivasyon ve extra unsurları dikkate alamadan kabataslak sıradan bir maç olarak görenleri ter basıyor tabii ki...

Hele birde Türkiye kupasını fener alsaydı da göz-göz UEFA için sahaya çıksaydı, bunların altına bez mi bağlamamız gerekecekti acaba... Forumun şu haline bir bakıyorumda gerçekten O durumda neler olabilceğini hayal bile edemiyorum..

ŞAFAK 29.45'
Önceki maçlarda rakipler düşmeme derdindeydi,bir nebze stres olabilir herkeste ama son maça kadar getirmişken ve hiçbir iddası olmayan rakibe karşı ben bile stres yapmıyorum artık.Sezonun en kolay maçı olacak bence,çok rahat izleyeceğiz maçı

beIN Sports yayın ekranı;

19.00 Göztepe - Galatasaray (beIN Sports 1)
19.00 Fenerbahçe - Atiker Konyaspor (beIN Sports 2)
19.00 Medipol Başakşehir - Kasımpaşa (beIN Sports 3)
19.00 Beşiktaş - DG Sivasspor (beIN Sports 4)
19.00 Dönüşümlü yayın (beIN Max 1)

Geri
Üst Alt