- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Kapalı vw sıcak bir hava. Kopacak firtinanin alametimi acaba
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi site?Göztepe’nin oranı 8’drn 6.59’ye düşürülmüş. Niye acaba? @Sarper Yıldırım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Göztepe’nin oranı 8’drn 6.59’ye düşürülmüş. Niye acaba? @Sarper Yıldırım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam ... Ayakta uyuyalım ....Cumartesi gecesi yatmak yok
taktik maktik yok BAM BAM BAM
ŞAFAK 31.20'
Sende inanç eksikliği seziyorum.tamer tuna saçmalamayı bırakır mısın artık
Galatasaray Liglerde en az 22 senedir Şampiyon olacağı son maçları kaybetmedi.
- Galatasaray, son 12 dış sahadaki maçının 10tanesinde 2.5'ten fazla gol oldu (Super Lig)
- Galatasaray, son 5 maçında kazandı (Super Lig)
- Galatasaray, son 4 maçında ilk yarıda da ikinci yarıda da galip geldi (Super Lig)
- Galatasaray, Goztepe ile oynadığı son 7 maçının 6 tanesinde kazandı (Bütün Turnuvalarda)
Çok sığ bir analiz yapmış.Ligin son maçını diğer maçlarla aynı kefeye koymak ancak futbola sadece maçların sonuçlarına bakıp başka faktörleri katmayanların işi olabiliryusuflamama sebep veren 1 entari
19 mayıs 2018 göztepe galatasaray maçı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Motivasyon ve extra unsurları dikkate alamadan kabataslak sıradan bir maç olarak görenleri ter basıyor tabii ki...Çok sığ bir analiz yapmış.Ligin son maçını diğer maçlarla aynı kefeye koymak ancak futbola sadece maçların sonuçlarına bakıp başka faktörleri katmayanların işi olabilir
Önceki maçlarda rakipler düşmeme derdindeydi,bir nebze stres olabilir herkeste ama son maça kadar getirmişken ve hiçbir iddası olmayan rakibe karşı ben bile stres yapmıyorum artık.Sezonun en kolay maçı olacak bence,çok rahat izleyeceğiz maçıMotivasyon ve extra unsurları dikkate alamadan kabataslak sıradan bir maç olarak görenleri ter basıyor tabii ki...
Hele birde Türkiye kupasını fener alsaydı da göz-göz UEFA için sahaya çıksaydı, bunların altına bez mi bağlamamız gerekecekti acaba... Forumun şu haline bir bakıyorumda gerçekten O durumda neler olabilceğini hayal bile edemiyorum..
taktik maktik yok BAM BAM BAM
ŞAFAK 29.45'