Özgün Yazgan
Aslan Üye
- 14 Aralık 2008
- 9.158
- 148
- 1.358
Heyecan yok şampiyonluğu nasıl kutlayacağımı düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taşşehir yendiği için onun bir önemi kalmadı benceAcikcasi fb nin 1 gun fazla dinlenip averaj pesinde kosmasinin saglandigi iddiasiyla tff ye basvuran biri olsam GS li olarak ,
Muhtemelen alacagim cevap "bosa konusacaginiza amacsiz malatyaya karsi 15 dakikada 2-0 yaptiginiz maci piknik havasina cevirmeseydiniz..." seklinde olurdu
E haksiz bir arguman da degil , 75 dakika yattik resmen , demek ki averaj umrumuzda degilmis
Gerginim. Sağda solda maçla ilgili yorumları, iddiaları okudukça sinirlerim altüst oluyor! Ne tür bir psikopat, nasıl bir şizofren olduk milletçe!
Alkol alıp gevşeyelim ve sinirlerimizden arınalım
Perşembe akşamından beri kola bile içmiyorum. Sabahları zor kalkıyorum bu yüzden. Üç dört gün daha içmemeyi düşünüyorum.
@Keramettin TANRIVERDİPerşembe akşamından beri kola bile içmiyorum. Sabahları zor kalkıyorum bu yüzden. Üç dört gün daha içmemeyi düşünüyorum.
2006 şampiyonluğu ile kıyaslayanlar olmuş ama o dönem rakip Fenerbahçe ile aramızdaki kadro farkı kıyaslanamaz. Bugün BJK biraz önde ama o gün kadar fark yok. Fenerbahçe'nin kadrosu çok iyiydi.
Marizlenmeye bir gun daha yaklastik
Sampiyonlugu nerde ve nasil kutluyorsun?2006 şampiyonluğu ile kıyaslayanlar olmuş ama o dönem rakip Fenerbahçe ile aramızdaki kadro farkı kıyaslanamaz. Bugün BJK biraz önde ama o gün kadar fark yok. Fenerbahçe'nin kadrosu çok iyiydi.
Ne 2006 ile ne de 2012 ile kiyaslanabilir
Bu sampiyonluk eger gelirse 2002 , 2008 ve 2013 ya da 2015 mertebesindedir en fazla
Ya da 1998 filan .. hepsinin kendi icinde vardir hikayeleri ama efsane degillerdir
1993 biraz daha ustte olabilir bjk nin hukumdarligini kesmek acisindan
2000 elbette unutulmazdir , bunlar 4 kupalilar
1987 senesi 14 sene sonra gelen sahlanis
2012 senesi ikili lig sonucu gelen ustelik rakip sahada kaybetmeyerek son macta
2006 ise ozellikle hakemler kurullar ve yedi duvele karsi fakat arkamizda tum turkiye ile ... milli takim yunanistan yarismasi gibiydi resmen
Bu sene buyuk parayla maliyetli bir kadro kuruldu , ligin en pahali takimiyiz , 20 kusur hafta liderdik zaten . Teknik direktor ve baskan degisimi filan var ama yani yok efsanevi filan degil ama bir konuda liderdir bu sene , sonucundaki mali kazanimlar acisindan ..