Nasıl birşey sanıyordun ki?
Bizim Buca taraftarı bile daha düzgün:asd::asd:

Koca ülkede maçını izleyip, tezahüratını yapıp çekip giden takım var mı merak ediyorum? Nerede leş tip var tribün kovalıyoruz adı altında salak salak şeyler yapıyor. Bu heriflerin kendilerine ait leş bir de lügatları var; ona da ayrı ayar oluyorum. Şehr-i müdafa, Bizans falan ne la bunlar? :asd:

Eskişehir'de bırak erkekleri başka takımın formasıyla dolaşan kadınlara dahi omuz atan, laf atan andavallar var. Eskişehir amatöre kadar düşer umarım diyordum da, bu Göztepe'de aynı şekilde yerin dibine kadar yollları var.

Arkadaslar Pazar günü Sabiha gökcende aktarma olacagim ve saat 11-21 arasi istanbuldayim. asya tarafinda Galatasarayli olarak rahat mac izleyebilecegim ve herhangi tantana cikma durumu olmayan yer tavsiye ederseniz cok sevinirim.
Saygilar

Koca ülkede maçını izleyip, tezahüratını yapıp çekip giden takım var mı merak ediyorum? Nerede leş tip var tribün kovalıyoruz adı altında salak salak şeyler yapıyor. Bu heriflerin kendilerine ait leş bir de lügatları var; ona da ayrı ayar oluyorum. Şehr-i müdafa, Bizans falan ne la bunlar? :asd:

Eskişehir'de bırak erkekleri başka takımın formasıyla dolaşan kadınlara dahi omuz atan, laf atan andavallar var. Eskişehir amatöre kadar düşer umarım diyordum da, bu Göztepe'de aynı şekilde yerin dibine kadar yollları var.
35.5 diyip duruyorlar Buca'ya geldiklerinde 3.5 atıyorlar.

Son hafta programı daha açıklanmadı, muhtemelen bu akşam maçlar bitince yada en geç yarın açıklanır.
Bizim maç cumartesi günü oynanırsa çok iyi olur, pazar günüde stat da kutlama yapılır.
Haftasonu şampiyonluk kutlamaları ile geçmiş olur.

Bu maçı Terim kazandıracak adamın zaten tek artısı böyle stresli maçların altından kalkabilmesi eğer kaybedersek tek sorumlusu terimdir.

- Kaç maç oldu 16,17 ?
- 17
- 17 maçlık bir serüveni geçtiniz ilk Göztepe maçı ile başlamıştık , Dedik ki biz bu işin sonuna kadar gideriz gidersiniz,Ve sonuç olarak bugünlere kadar geldik ve bunun adı da FİNAL ,Milyonlarca Galatasaraylı bu maçı izleyecek buradaki tek olay sizin oynamanız , milyonların sizinle olacağı bu maçta oynamanız, Yine söylüyorum Kazanacaksınız kazanmak için uğraşacaksınız ama sonuç her ne olursa olsun siz benim gönlümde hep kazandınız ve hep kazanacaksınız
Allah yardımcınız olsun

Eğer yenmek zorunda olsaydık acaba derdim ama bir zahmet berabere de kalırlar. Kaybettiğimiz deplasman maçlarında Hoca 2 maçta da berabere giderken yenmek için forvet soktu ve yenildik . Sadece sivas maçı normal yenilgiydi. Kısaca berabera kalmak içten bile değil

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yaw ne korkak adamlarsiniz ya.

Goztepenin eksikleri:
- Poko
- Halil
- Sabri
- Kadu
- Tanju

Onemli orta saha
Onemli Kanat
2 tane as sagbek sakat
onemli stoperleri sakat

Yani buna ragmen sen kos koca galatasaray bunlari yenemiyorsan, full kadro cikip ve beraber dahi kalamiyorsan sampiyon olma daha iyi.

Akhisar maci farkli cunku bize tam kadro cikmislardi

Adam stoperi sol bek cekmis, sag kanatta sagbek cekmis. gecen macta.

Göztepe'nin hedefi yok. Bu önemli. Sadece prestij maçına çıkıyor olmanız gerekli konsantrasyonu size sağlamaz. Biz ölüm kalım maçına çıkacağız. Bu maça kadar moralli, özgüvenli geldik. Full konsantre durumdayız, ve İmparator Fatih Terim'in başımızda olması müthiş bir güven veriyor bize. Kolay olur demiyorum ama olur, şampiyon oluruz, sürprize izin vermeyiz ve sadece 1 puanın dahi yettiği bir ortamda. Allah'ın izniyle 21. Şampiyonluğumuz geliyor.

- Galatasaray Winnerlik DNA
- Göztepe hedefsiz ve eksikleri var
- Imparator Farkı
- Biz de sakat / cezalı yok
- Oyuncular konsantre olmuş...

Alacağız Kupa yı Renkdaşlar !!!

Yaw ne korkak adamlarsiniz ya.

Goztepenin eksikleri:
- Poko
- Halil
- Sabri
- Kadu
- Tanju

Onemli orta saha
Onemli Kanat
2 tane as sagbek sakat
onemli stoperleri sakat

Yani buna ragmen sen kos koca galatasaray bunlari yenemiyorsan, full kadro cikip ve beraber dahi kalamiyorsan sampiyon olma daha iyi.

Akhisar maci farkli cunku bize tam kadro cikmislardi

Adam stoperi sol bek cekmis, sag kanatta sagbek cekmis. gecen macta.
Iki Sağ bek de yoksa....o taraftan çokça atak yapmalıyız...Terim anlatacaktır bunu takıma.

Geri
Üst Alt