- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Nasıl birşey sanıyordun ki?Göztepe'ye ve taraftarına karşı bütün sempatimi kaybettim, bizim Eskişehirlilerden farkları yok.
Bizim Buca taraftarı bile daha düzgün

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl birşey sanıyordun ki?Göztepe'ye ve taraftarına karşı bütün sempatimi kaybettim, bizim Eskişehirlilerden farkları yok.

Nasıl birşey sanıyordun ki?
Bizim Buca taraftarı bile daha düzgün![]()

Paket yapıcaz hepsiniNeyse en azindan taraftari olan sexy bir kulube maglup olacagiz
35.5 diyip duruyorlar Buca'ya geldiklerinde 3.5 atıyorlar.Koca ülkede maçını izleyip, tezahüratını yapıp çekip giden takım var mı merak ediyorum? Nerede leş tip var tribün kovalıyoruz adı altında salak salak şeyler yapıyor. Bu heriflerin kendilerine ait leş bir de lügatları var; ona da ayrı ayar oluyorum. Şehr-i müdafa, Bizans falan ne la bunlar?
Eskişehir'de bırak erkekleri başka takımın formasıyla dolaşan kadınlara dahi omuz atan, laf atan andavallar var. Eskişehir amatöre kadar düşer umarım diyordum da, bu Göztepe'de aynı şekilde yerin dibine kadar yollları var.
Yav ne diyon.Bu maçı Terim kazandıracak adamın zaten tek artısı böyle stresli maçların altından kalkabilmesi eğer kaybedersek tek sorumlusu terimdir.
Iki Sağ bek de yoksa....o taraftan çokça atak yapmalıyız...Terim anlatacaktır bunu takıma.Yaw ne korkak adamlarsiniz ya.
Goztepenin eksikleri:
- Poko
- Halil
- Sabri
- Kadu
- Tanju
Onemli orta saha
Onemli Kanat
2 tane as sagbek sakat
onemli stoperleri sakat
Yani buna ragmen sen kos koca galatasaray bunlari yenemiyorsan, full kadro cikip ve beraber dahi kalamiyorsan sampiyon olma daha iyi.
Akhisar maci farkli cunku bize tam kadro cikmislardi
Adam stoperi sol bek cekmis, sag kanatta sagbek cekmis. gecen macta.