- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
günü ne güzel bi gün.sporcunun ahlaklısını sever Atam.biz ise şikeci,şampiyonluga oynmayı haketmeyen 2 köpek takımla oynayacagız o akşam.Allah yardımcımız olsun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kalsa onun cenabetliği ile saçmalayabilirdikSucuklarin efendisi dursunu hatırladım
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üstad.Pazar Fener'in Eurolig finali olabilir.Biz ligi onlar da Eurolig'i alirsa birbirimize gireriz sokaklarda.Mac Cumartesi olur bence.
Munazara edek mi ha?1988=Şampiyon Galatasaray
1998=Şampiyon Galatasaray
2008=Şampiyon Galatasaray
2018=
Munazara edek mi ha?
Goztepenin zayif noktalari ney?
@Sarper YıldırımMunazara edek mi ha?1988=Şampiyon Galatasaray
1998=Şampiyon Galatasaray
2008=Şampiyon Galatasaray
2018=
Cok uyuzsunMunazara edek mi ha?
Uza.

Biz Galatasaray'ız.Goztepenin zayif noktalari ney?
Zirveyi görünce diğer final maçları pek bir şey ifade etmiyor bizim kulübün en üst düzey noktası kadıköy'deki fenerbahçeye karşı şampiyon olduğumuz maçtır bu hafta göztepe maçı normal bir lig maçından öte geçmez takım çıkar çatır çatır sahada basmadık alan bırakmaz topları doğru değerlendirir ve maçı bitirir.Bu maçtan çekinmek gayet doğal. Sezonun tüm yükü 1 maça kalmış durumda ve kaybettiğimiz anda şampiyon olamıyoruz. 33 hafta verilen emekler tek maçta çöpe gidiyor. Ben asıl hiç tedirgin olmayanlara şaşırıyorum. Hatta bu maçı izleyebilen Galatasaray'lı adama saygı duyarım. Ben bu maçı izleyebileceğimi düşünmüyorum.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O gün geldi vakit büyük Stres başlayacakSüper Lig 34. hafta programı: (19 Mayıs Cumartesi)
Göztepe - Galatasaray (19:00)
Başakşehir - Kasımpaşa (19:00)
Fenerbahçe - Konyaspor (19:00)
Beşiktaş - Sivasspor (19:00)
Vermiyorum.bana maca 2 gün kala ceza verin.perşembeye kadar burdayım şimdilik.cumartesi cezalı olmalıyım. @Alper Altun
#GS19.05 şampiyon olmak için çok güzel bi tarih.