günü ne güzel bi gün.sporcunun ahlaklısını sever Atam.biz ise şikeci,şampiyonluga oynmayı haketmeyen 2 köpek takımla oynayacagız o akşam.Allah yardımcımız olsun...

@Serkan Şafak

Hayırdır; Pek göremiyoruz seni Topic de ? :D

Serkan İrlandalı diye isim değişikliği talip ediyorum @Keramettin TANRIVERDİ

Bu maçtan çekinmek gayet doğal. Sezonun tüm yükü 1 maça kalmış durumda ve kaybettiğimiz anda şampiyon olamıyoruz. 33 hafta verilen emekler tek maçta çöpe gidiyor. Ben asıl hiç tedirgin olmayanlara şaşırıyorum. Hatta bu maçı izleyebilen Galatasaray'lı adama saygı duyarım. Ben bu maçı izleyebileceğimi düşünmüyorum.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1988=Şampiyon Galatasaray
1998=Şampiyon Galatasaray
2008=Şampiyon Galatasaray
2018=

göztepe baskanına haftaya vermedikleri paraları teklif edeceklerdir ama sıgırlar basaksehire neyi teklif edecen bakanlıkmı

bana maca 2 gün kala ceza verin.perşembeye kadar burdayım şimdilik.cumartesi cezalı olmalıyım. @Alper Altun

Şu an fenerlilerin içler acısı halini göztepe'nin resmi instagram sayfasında görebilirsiniz

Nasıl yalvarmadır bu ya bokunuzu yiyim yenin şu Galatasaray'ı diye başlayan cümleler :asd:

Bu maçtan çekinmek gayet doğal. Sezonun tüm yükü 1 maça kalmış durumda ve kaybettiğimiz anda şampiyon olamıyoruz. 33 hafta verilen emekler tek maçta çöpe gidiyor. Ben asıl hiç tedirgin olmayanlara şaşırıyorum. Hatta bu maçı izleyebilen Galatasaray'lı adama saygı duyarım. Ben bu maçı izleyebileceğimi düşünmüyorum.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zirveyi görünce diğer final maçları pek bir şey ifade etmiyor bizim kulübün en üst düzey noktası kadıköy'deki fenerbahçeye karşı şampiyon olduğumuz maçtır bu hafta göztepe maçı normal bir lig maçından öte geçmez takım çıkar çatır çatır sahada basmadık alan bırakmaz topları doğru değerlendirir ve maçı bitirir.

Fenerbahçe'nin geçmişte son maç kaybettiği tüm şampiyonluklara bakın hiçbirinde beraberlik hakkı bile yoktu fakat bizim göztepeye karşı bir de beraberlik hakkımız var rahat olalım şampiyonluk geri sayımına hazırlanalım

19.05 şampiyon olmak için çok güzel bi tarih.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
#GS
18904_AdnanPolatSaat2045%20(1).webp

Geri
Üst Alt