Olumsuz kelimeler yazan Allah askina yazmasin siz Galatasaraya inanin olursa olur olmazsa da canı sagolsun
10 haftadır söylüyorum beyler biz şampiyon olduk diye hala neyin olumsuzlugu bu. Şampiyon olsakta olmasakta bu takıma sevgimiz değişmez ha degisecekler varsa ne şimdi yazsin nede başka birzaman biz Galatasarayız.

Olumsuz kelimeler yazan Allah askina yazmasin siz Galatasaraya inanin olursa olur olmazsa da canı sagolsun
10 haftadır söylüyorum beyler biz şampiyon olduk diye hala neyin olumsuzlugu bu. Şampiyon olsakta olmasakta bu takıma sevgimiz değişmez ha degisecekler varsa ne şimdi yazsin nede başka birzaman biz Galatasarayız.

Yenilecegiz diyoruz diye Galatasarayli degil miyiz yani? Sevgimiz azalmiyor ki. Sampiyonluga sene basindan beri inaniyorum sahsen.

Malatya, Sivas, Kasimpasa, Genclerbirligi sonrasi da diyordum, yenilirken de diyecegim.

GSC göztepe muhabiri Serkan Şafak'tan muhtemel 11leri alalım

Erman Toroğlu: Galatasaray'a beraberlikte yetiyor. Fenerbahçe hem yenecek hem Başakşehir kaybedecek hem Galatasaray kaybedecek. Ölme eşşeğim ölme.

Yenilecegiz diyoruz diye Galatasarayli degil miyiz yani? Sevgimiz azalmiyor ki. Sampiyonluga sene basindan beri inaniyorum sahsen.

Malatya, Sivas, Kasimpasa, Genclerbirligi sonrasi da diyordum, yenilirken de diyecegim.
Bende diyorum ki yenilecegimizi düşünüyorsanız yazmayin bunu kizdigim için degil sadece olumsuz hava olmasin diye diyorum bu algıyı zaten yapmak istiyorlar.

editliyorum

Son
4 Gün 19 saat 37 dk ...

Bende diyorum ki yenilecegimizi düşünüyorsanız yazmayin bunu kizdigim için degil sadece olumsuz hava olmasin diye diyorum bu algıyı zaten yapmak istiyorlar.

Aynen! Öyle bir ihtimalin olduğunu hepimiz biliyoruz ama Hamza gibi her seferinde dile getiren yok.
Yani gerçekten şampiyonluğu kaybedersek Hamza ve Serkan'ın forumdaki durumları çok zor olacak çünkü onların birşey yazdığını gören üyeler hemen onlara küfür basacaktır.

Bir an önce cumartesi 19 olsunda

Soldan rodri
Sağdan feguli
Ortadan gomisle yaralım şu takımı çok güzel kıvama geldi göztepe ilk yarıdan fişi çekip 2.yarı lay lay lom takılalım.

'' Korkacak olsak bu yola çıkmazdık. Bizim işimiz cesaretle. İnançlı olmayana zor gelir bizim yolumuz. ''

---Fatih TERİM---

GSC'deki bazı kesime duyrulur. Kendinize gelin!

baba beni sahaya salsın fatih hoca,aleti cıkarıp sokmazsam o kaleye topla beraber en adi şerefsizim

.
20180514_233845.webp

Geri
Üst Alt