Lan ligin son maçı-şampiyonluk maçı Ramazan'a mı denk getirilir ulan,bu Tff'nin yüzlerce çalışanı var ama bir tane kafası çalışan adam yok harbş g.zekalılar

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tumblr_p8rfrzPPIx1thlh4ho1_1280.jpg

19/05 de bu takım maç mı verir ülkenin yarısını ağlatacağız..

Sucukçunun biriyle deplasman bileti için konuştum, istediği ücret 2000 lira. Eşimle geleceğim 4000, uçak biletini falan koy en az 5000. Ahahahhaha ulen it sana bu parayı vereceğime gider Store'den 500 tane çorap alır Taksim'deki tinercilere dağıtırım daha iyi. Sezon başı vip koltuğa bu kadar para ödemedim ben.
Ama bu rezillikler tamamen kulübün bok yemesi. Şu biletleri adam gibi satışa sunun, ona buna peşkeş çekmeyin.

Sucukçunun biriyle deplasman bileti için konuştum, istediği ücret 2000 lira. Eşimle geleceğim 4000, uçak biletini falan koy en az 5000. Ahahahhaha ulen it sana bu parayı vereceğime gider Store'den 500 tane çorap alır Taksim'deki tinercilere dağıtırım daha iyi. Sezon başı vip koltuğa bu kadar para ödemedim ben.
Ama bu rezillikler tamamen kulübün bok yemesi. Şu biletleri adam gibi satışa sunun, ona buna peşkeş çekmeyin.
Normalde biletin fiyati ne kadar?

+ tamam biraz fahis bir fiyat gibi dursa da 400 tane bilet var ve 30 milyon talep var. Bence yinede ne yapar eder satilir o bilet bence ama dedigin gibi saglam bi kufuru hak etmis ama 2000 liraya istedigini soyle cok ta tinnn der adam :D

Hepinize merhaba renktaşlar. Tanışma Alanı konusuna da yazdım biraz önce aranıza yeni katıldım. Hepimizin gazası mübarek olsun diyorum. Günler geçmiyor,umuyorum cumartesi akşamı turumuzu atarız. Ankara'da ikamet eden renktaşlarım var ise ayrıca cevap verebilirler mi acaba bir de?

Cüneyt Çakır'ı vermişler.

Dostlar gecen 23 nisanda baskanla biraz ffp uzerine laflamistik , bugun uefa yetkililerinden bazilari ile fikir alisverisi yaptik , bir cogu yoktu avrupa ligi finali sebebiyle fakat faydali bir sohbet oldu diyebilirim , akabinde de merkezde detayli bir tur yaptirdilar , sagolsunlar cok ilgililer , eger olur da yolunuz duserse mutlaka biraz zaman ayirin .

Iclerinden biri digerine uzerimdeki formayi gorunce "herifi tebrik et hafta sonu sampiyon olacaklar" dedi , her dakika takipteler

Bize Cüneyt fenerbahçe’ye Ali Palabıyık şaşırdık mı? şaşırmadık?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

verilebilecek en kotu en eyyamci hakemi vermisler, neyse onu da geri kalaninin ustune koyacagiz o zaman

Geri
Üst Alt