Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Çok iyi duyum aldım goztepeye koyacağız
Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kongre üyelerine iş vadinde bulunuyor yani bizim paramızı seçimi kazanmak için peşkeş çekecek benim kongre üyesi arkadaşıma söylediği seçimi kazanayım sana görev vericemOnun parası batsın bacağına pantolon alamayan adam parasını bize mi verecek..
Onun parası batsın bacağına pantolon alamayan adam parasını bize mi verecek..
önceki seçimde dursun beyin karşısında daha iyi aday vardı da deslemedik miKalamista gecen yemekteyken bir kac arkadasla oturuyorduk
Ertelenen secimde dursun ozbekciydi simdi baktim cengiz diyor , neden diyorum , GS nin hayrina dogrusu o diyor
Peki neden bir oncekinde ozbekti dedigimde ise cevap yok
önceki seçimde dursun beyin karşısında daha iyi aday vardı da deslemedik mi
diye karşı soru vermedi mi ....
en azından hatada ısrarcı veya tutucu değilmiş.. Ne güzel işte...
Sucukçunun biriyle deplasman bileti için konuştum, istediği ücret 2000 lira. Eşimle geleceğim 4000, uçak biletini falan koy en az 5000. Ahahahhaha ulen it sana bu parayı vereceğime gider Store'den 500 tane çorap alır Taksim'deki tinercilere dağıtırım daha iyi. Sezon başı vip koltuğa bu kadar para ödemedim ben.
Ama bu rezillikler tamamen kulübün bok yemesi. Şu biletleri adam gibi satışa sunun, ona buna peşkeş çekmeyin.
(Eğer doğru ise) Resmen yalancılık bu emmoğlu.. Başka izahı yok ki bunun.Sebebi o degil
Duydugum su (benim iddiam degil) , dursun vaad leri sadece seyirciye degil , kendisine calisanlara da veriyormus . Sonra da gerceklestirmiyormus
Benim kendi analizim degil bu , bana soylenen bu sekilde , dogru mudur bilemem
Belki tum baskan adaylarina ait bir durumdur
Dursun Özbek bununlada yetinmiyordu ve bence taraftar Forumlarini takip ediyordu. Tudor denildi Forumda Tudor geldi mesela. Su an istedigimiz topcuyu aldirirz Dursuna(Eğer doğru ise) Resmen yalancılık bu emmoğlu.. Başka izahı yok ki bunun.
Köprüyü geçene kadar dayı demiş millete, sonra da ayı muamelesi çekmiş. Şimdi gene dayı ayaklarına mı başladı acaba sorusunu gündeme getirir bu olay...
Çok şükür bu saçmalığa son verildiİstanbul'da maç Türk Telekom stadında izlenmeyecekmiş hibrit çim nedeniyle.
Aslanlı yol da değil arkadaşlar.
Vadi İstabul'da evet yanlış duymadınız.
Geçen hafta Tarkan konseriyle sınav vermişti.
Cumartesi günü İstanbul'a gelebilseydim keşke..
Tayfurun tarafindan oynamaliyiz cok. Baya canli izledim. Iyi bir ön oyuncusu ama son maclarda bek oynuyor ordada çok kötü. Stoperlerinden en iyisi Kadu oda sezonu kapadı. Kosanovic iyi adam. Zayif halkalari ise wallace reis. Gomisin dagitacagini düşünüyorum. Puan durumundaki yerlerine aldanmayın iyi degiller o kadar.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi