Sezonun en aptalca puan kaybı yaptığımız 2 maçı:

Yine Deplasmanda 1-1 giden maçta 80. dakikada yediğimiz golle Kasımpaşa'ya 2-1 yenildiğimiz maç.
Deplasmanda 0-0 giden maçta 90+1'de yediğimiz golle Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup olduğumuz maç.

Bu iki maçtan 1 puan çıkarsaydık şimdi iş bitmişti.
Başakşehir'in Sivas'tan yediği saçma sapan gol, fbnin kayseriye 3-1den maç vermesi vs. açıkçası bu sezon kadar komplo teorilerini haklı çıkaran bir sezon olmamıştır. Tam biri alıp koparacak derken tökezledi ve son haftaya kadar geldi :D Fb'nin ikinci olması zaten acayip bir komedi bana göre.

Sezonun en kritik 3 golü:

Evimizde Karabükspor'u 3-2 yendiğimiz maçta Maicon'un 90+1'de gelen golü,
Evimizde Konyaspor'u 2-1 yendiğimiz maçta Sinan Gümüş'ün 86. dakikada attığı müthiş sol ayak volesi,
Deplasmanda Alanyaspor'la 2-2 giden maçta yine Sinan Gümüş'ün 82. dakikada gelen golü.

Sinan'ın kritik golleri çok değerli olmuş...

karpuz götlü kel bu maçın kritik adamı . sahada yürürse çok sıkıntı yaşarız .

Rodrigues içlerinden geçer. 2 sağ bekleri de sakat kanattan bozma Tayfur oynayacak sol bekte.

Şamba diyip duruyorlar da Şambanın izlediğim maçlarda yürüyecek hali yoktu gol falan atıyorda oyun olarak pek bi katkısı yok

XPnOgo.jpg

İstiklâl Caddesi....

taktik maktik yok BAM BAM BAM
ŞAFAK 27.40'

karpuz götlü kel bu maçın kritik adamı . sahada yürürse çok sıkıntı yaşarız .
feghouli'den bahsediyorsun sanırım, gerekirse Sinan Gümüş girer, olmadı Mariano - Linnes önlü arkalı oynar.

ben gol tahmininde bulunayım o zaman. Gollerimizi Nagatomo, Donk ve Denayer atar 1-3 alırız maçı..

feghouli'den bahsediyorsun sanırım, gerekirse Sinan Gümüş girer, olmadı Mariano - Linnes önlü arkalı oynar.

ben gol tahmininde bulunayım o zaman. Gollerimizi Nagatomo, Donk ve Denayer atar 1-3 alırız maçı..
evet feghouli'den bahsediyorum. skor konusunda hala net değilim

Bu çok mantıklı bir önerme değil ama şöyle de düşünmek lazım o senelerde Bursa ve biz kesinlikle hakediyorduk. Bu sene çok farklı bizden başka hak eden yok kime gitse çok üzülürüm ama fb olursa kahrolurum kafayı yerim 2. olmaya bile hakları yok.

Efendiler, yarin sampiyonlugu ilan edecegiz! Hic korkunuz olmasin,Mayislar bizimdir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mariano oynayacak durumdaymis herhalde, dün böyle birsey okumustum bir yerde.

Cumartesi rakibimiz TFF+MEDYA+HAKEMLER+GÖZTEPE olacak.
Ama alayını s.... şampiyon olacağız.

Geri
Üst Alt