Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erzurum maçına bakınca 2000'lerin başına gidiyorum.. Süper Lig'deki en eski stad sanırım Erzurum'da. Soğukta olunca geçmişteki Kayseri,Sivas deplasmanları akla geliyor.

Erzurum son dakika penaltı kazanmak üzereydi ama hakem aleyhine serbest vuruş verdi.. Erzurum taraftarı yerinde olmak istemezdim :)

Adiler Erzurumspor’un penaltısını yedi
Çomar yataykut yüzde 33 topla oynama 2-1 kazandı şaka gibi

Erzurum'a istedikleri kadar operasyon ceksinler

Mart ayina kadar Erzurum deplasmani kabus olacak, Erzurum duserse de yuksek puanla dusecek

Fener dusunsun

Aykut reis eski takımı fenerbahçeye yine bir güzellik yaptı.

Trabzon sampiyonluga kosuyor

DxRjDWAX4AAle_p

DxGMcHoX0AA60n2

Erzurum rize tutunamaz ligte 3.takım fener akhisar a.gücü 3lusunden biri olacak o da a.gücü gibi

Hakem kotu olabilir ama 45+2'de kendi yari alaninda top kaptirip gol yemeyeceksin. Sonra kalecinin celdigi topu da treni izler gibi seyretmeyeceksin. Son dakika penaltisi verilmedi diye aglamak sizlamak yok.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Erzurum rize tutunamaz ligte 3.takım fener akhisar a.gücü 3lusunden biri olacak o da a.gücü gibi

Rize toparlayabilir belli olmaz hic, ekonomik sikinti yok transferler yapildi Okan Buruk var

Erzurum ic sahada cok avantajli dusmeleri hic ama hic garanti degil

Dun Akhisar Bjk macinda gayet iyi oynadi kolay dusecek gibi gorunmuyorlar

Fener dusme ihtimali en dusuk takim zaten bunlarin arasinda

Ankaragucu ise cok kotu durumda ekonomik olarak bitikler transfer yapamiyorlar hoca bulamiyorlar maas odeyemiyorlar, hircin taraftar tek artisi

Kadrolara, form durumlarına bakıyorum.. Ankaragücü,Akhisar ve Erzurum düşecek gibime geliyor. Plase Fenerbahçe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt