suriyeli, pakistanlı ve afgan mültecilerin ülkeye akın etmesi

Sanki bilerek ve isteyerek Türklerin damarına basılıyor gibi hissediyorum. Toplumda çok büyük bir psikolojik sıkışma var. Tarihte bu tür sıkışmaların sonu hiç iyi bitmemiş. Sonumuz hayrolsun.
kesinlikle öyle buyul toplumsal olaylar olması planlanıyor gibi.
Hadi suriler denetimliydi kim nereye gönderilecek hepsi belli bunlar bildiğin kayıtsız sırf islerini yapıp kaybolsun diye beklenen kişiler gibi.
Bir olayı sonrasi fotoğrafı olsa ne olacak hepsinin tipi aynı zaten.

Bu kim varsa hepsini kedi köpek gibi çiplemek lazımdı, hatta imkan varsa üzerlerinde teknolojik takip sistemleri deneyleri yapılmalı. Bunlar her an kontrol edilmesi gereken tipler.
Sokakta ben rahat gezmek 4'lu gezen bekçiler hop kardes nereye derken bunlar kontrolden geçmemesi, kampları götürülmesi enteresan.
Adamlar antalyada, istanbulun göbeğinde 50 kişi toplanıp bayrak acıyor bunlari yakalamak istemeyen birileri var

Amaç zaten toplumun damarına basıp iç karışıklık çıkarmak. Sonra da bakın dış güçler bize müdahale ediyor seçim meçim yok deyip ölene kadar başta kalmak istiyor. İstiyor ki millet sokaklara dökülsün her taraf karışsın 15 temmuz gibi olsun ben de bundan istifade koltuğa yapışayım.

İnsanları dış görünüşleriyle yargılama konusunda aşırı hassas biriyimdir. Bu fotoğrafı paylaşıp paylaşmama konusunda da çok kararsız kaldım. Belki bana kızanlar da olabilir. Ama bu nedir arkadaş?

mh1qoho.jpg

suriyeliler kadın, çocuk geldiler eyvallah da. bu afgan olayı çok farklı kılıçdaroğlunun dediği gibi mülteci değil bunlar ve çok tehlikeliler.

28 Şubat MGK'sında ordunun imzalanmasını istediği maddelerle önüne geçilmeye çalışılan şey bize teker teker yaşatılıyor. Bugün fonlanıp mülteci borazanlığı yapan itler sözde demokrasi adına o ordunun tasfiyesine çanak tuttular. Ülkenin sınırlarının bugün düştüğü durumu düşününce , kimin kimlerle iş birliği yapıp bizi bugüne getirdiğini unutmamak lazım. Bu gün bu iki güruh sebebi oldukları felaketleri yine yan yana savunuyor. Bu ülke bu gün silahsız işgal altındadır. Emeği geçenlerden hesabını sandıkta soracağız fakat o güne kadar bu halk ne gibi belalarla uğraşacak diye düşününce insanın içi sıkılıyor. Muhalefet de aklını başına alıp çizgisini bozmasın.

korkunç bir manzara. bu ülkenin bir kısmını rus işgal etti, ingiliz, italyan, fransız işgal etti ama bunlar kadar pervasız davrandıklarını sanmıyorum. fransızlar kadınların peçesini kaldırdı diye milli mücadele verdi halk şimdi bu neandertallerin tecavüz, taciz haberlerini okuyoruz her gün. gavurun layık göremediğini kendi devletimizi yönetenler layık gördü halkına.

twitter linkine baktım orada açıklamış birileri bu geçen araba caferilerin diye. sosyal medya bu yönüyle tehlikeli manipüle etmek isteyen yığınla insan var.

Son düzenleme:
İnsanları dış görünüşleriyle yargılama konusunda aşırı hassas biriyimdir. Bu fotoğrafı paylaşıp paylaşmama konusunda da çok kararsız kaldım. Belki bana kızanlar da olabilir. Ama bu nedir arkadaş?

mh1qoho.jpg
standart talebe bu

taliban kendinden kaçıyor herhold

Bunlar yüzünden surilere bile normal diyoruz beterin beterini hep yaşıyoruz hep

Bilgi olsun diye not düşeceğim sadece. Belki radikal kesimi bilmeyen arkadaşlarımız vardır veya hala "Müslüman kardeşimiz" kafasında olan birileri okur da düşünmeye başlar.
Afganların, inanç itibarı ile senin benimle alakası yok. (Din konusuna uzun uzadıya girmek istemiyorum, temelde Türk halkı da benzer şeylere iman etmekte, fark sadece işin fiiliyata dökülüp dökülmemesi ile alakalı.) Böyle inanmış çok yakından tanıdıklarım oldu.

Temelden başlamak isterdim lakin dediğim gibi "din" hassas bir konu ve laf anlatmaktan bıktım. Hiç derine girmeden bakış açısını yazayım.

-İlk olarak Türkiye toprakları "dar'ül harp" tır. Yani savaş toprağıdır. Savaş toprağında "savaş hükümleri" uygulanır.
-Buradaki kadınlar kendilerine "Müslüman" diyen bu kesime göre cariyedir. Cariyenin hakkı yoktur, köledir, istenildiği yerde tecavüz edilebilir. Yani temelde ele geçirilmiş savaş ganimetidir. (Burada çoluk çocuk ayrımı yapmazlar, hatta erkek-kadın ayrımı yapmadıklarına da İngiltere'ye göç etmiş bir yazarın ağzından okumuştum.)
-İslam hükümleri ile yönetilmediği için kanunun bir hükmü yoktur. Kendileri "kanun" oluşturamazlarsa, kanunları ne kadar çiğnedikleri ile kendilerini değerlendirip, ne kadar "Müslüman" olduklarına bu yöntemle karar verirler. Çünkü bakış açısı "Allah'ın hükmü' dedikleri şeyin ne kadar uygulamada olup olmadığıdır.
-Özellikle "Müslüman kardeşimiz" diyen kesim için, bunlara göre dinden çok kolay çıkarsınız. Mesela oy kullanmak dinden çıkma sebebidir. Çünkü siz ülkenin hükümlerini "Allah'ın hükmü" nün üzerinde tutmuşsunuzdur ve tövbe etmezseniz cezanız idamdır. "Dinden dönenin katli vaciptir" gibi bir sözün sıklıkla kullanıldığını duyacaksınız. Belki çevrenizden de duymuşsunuzdur.
-Kafa kesme olayı şaka değil, İşid'de de görüldüğü üzere çok kullanılan bir infaz yöntemidir. Güçlü oldukları her yerde bunu uygulamaya koymakta sakınmazlar çünkü onlara göre Allah böyle emretmiştir.
-Onun dışında canlı bomba olmak üst aşamalardan birisidir. Şehitlik sayılır ve çoluk çocuk ölürse "Yahu zaten Allah onların ne olacaklarını biliyor, o kısımlar düşünülmez." sözünü bizzat kulaklarımla duydum.
-Peki niye Afgan sorununu radikaller üzerinden anlatmaya çalışıyorum? Basit bir araştırma ile fikirlerin ne kadar yakın olduğunu kendiniz de görebilirsiniz. Savaş ortamına doğmuş bir halk ve din adına temeldeki öğretiler aynı çünkü.

Genel bir profil çizdim sanırım, daha anlatacak çok şey var lakin buradaki sinir uçlarına da dokunmak istemiyorum. Az da olsa bu kesimden bihaber olanları uyarın diye yazdım. Çoluğunuzu çocuğunuza dikkat edin. Din ile kullandıkları beyin yıkama yönteminin bu kadar etkili olduğunu "muz yemeye" giden tarikatlarda bile görmedim. Bunlar Türkiye'de çok az bir kesim, çoğunluğu benzer fikirde olan Afganlar ile hareket edeceklerine de adım gibi eminim. Korkum da burada yatmakta zaten. İş "mülteci" boyutundan "din" boyutuna evrilirse işin içinden çıkılmaz. Sabah kalktığınızda komşunuz dinden çıktığınızı, sizi öldürmesi gerektiğini sonra da karınızı-çocuğunuzu cariye niyetine almak istediğini söyleyebilir yani. Tahayyül etmek güç olsa da kafa yapısı elverişli maalesef.

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Selamlar/Sevgiler

mh1qoho.jpg
Ulan arkadaş hamile bir kadın şu sıfatı görse, 3 ay sütten kesilir. Bu nedir ya...

Mevcut ülke yönetiminin en etkili yönetim biçimi korkuya dayalı bir idare gözetmesi. Ülkede bir korku imparatorluğu yaratılmaya çalışılıyor uzun zamandır. Hatta her şeyi sansürleyen haber kanallarının kadın cinayetlerini insanların gözüne sokmasının bir sebebinin de toplumsal psikolojiyi bu yönde dizayn etmek olduğunu düşünüyorum. Ülkemiz monarşik politikalarla daha fazla kaosa sürüklenmeden yolunu bulacak umarım. Ama bu yolunu bulma çok da naif olmayacak gibi gözüküyor.

Geri
Üst Alt