Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

Eser Başkanı şampiyon yapacagız. Kadınköy bogası sevhatıda postalamak boynumuzun borcu.

Eser Başkanı şampiyon yapacagız. Kadınköy bogası sevhatıda postalamak boynumuzun borcu.

senin hayatın survivordanmı ibaret,ne biçim adamsın lan sen
merve,semih,eser vs napıyosun olum sen,smsler gönderiyosun,ölümüne savunuyosun,oyun kaybedince kendini paralıyosun falan,nası bi kafa yapın var senin

3 gün mesajlarına bakıcam senin,eğer düzelme görmezsem hakan ve sergen gibi adına konu başlığı açılacak
sonunu biliyosun zaten

ADAM OL

senin hayatın survivordanmı ibaret,ne biçim adamsın lan sen
merve,semih,eser vs napıyosun olum sen,smsler gönderiyosun,ölümüne savunuyosun,oyun kaybedince kendini paralıyosun falan,nası bi kafa yapın var senin

3 gün mesajlarına bakıcam senin,eğer düzelme görmezsem hakan ve sergen gibi adına konu başlığı açılacak
sonunu biliyosun zaten

ADAM OL
Mesaj bir yere kadar iyi de son kısım olmamış. Konu açılacağı varsa da açılmayacak bu dakikadan sonra.

Dün akşam yoktu bunalıma girdim.

Yarın izleyemeyeceğim için fazlası ile mütessirim.

Acun'un bu karari beni derinden üzdü

Ne güzel küfür ediyorduk serhat ve eser'e

bu gece de mi survive edemeyeceğiz

Kardeşim sen son elemede elenmiştin sanırım bu yıl aşamalar nasıl oluyor katılmak için bilgilendirir misin?

Torpil dönüyor mu cidden?

evet kardeşim aslında daha çok ben kendimi eledim yok neymiş yemeklere şap katacaklarmış kızlarla yatacaz ya aynı adada. bababa lan dedim bırakın hiçbir haltınız doğal değil bari bu doğal olsun yapmacık olmayın sabah ereksiyonuysa, sabah ereksiyonu. göğüs kıllarını da kesicez dediler her hafta ona hiç girmiyorum bak bu şap işi sinirlerimi bozdu vurdum kapıyı çıktım.

kesinlikle torpil var kardeşim, ıssız adada klozet mi olur ya.

Geri
Üst Alt