Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

Yahu ayıptır, insaftır eğer burda hasta birileri varsa bir programı izliyor diye çocuğa edilmedik hakaretleri edenlerde sorun var, sizene kardeşim sizene

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu "arkadas" periscope da canli yayinlar yapip küfürler salladi yarisma icin ..

Yahu ayıptır, insaftır eğer burda hasta birileri varsa bir programı izliyor diye çocuğa edilmedik hakaretleri edenlerde sorun var, sizene kardeşim sizene

Doumbia'yla aramizda olan meseleye
nicin dahil olma gayretindesin... hea?

Fatih yahut Pınar şutlanır bu akşam.Pınar elenirse ünlülerin ne yapacağı merak konusu :D

Adada bu kadar kavga olmuyor yeter be kardeşim dövüşmeyin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senin bos yapma hakkın varsa benim de bos yapma hakkım var sen burada bos yapiyorsan bende bos yapiyorum ;)
Ben kendimin bos yaptığımı düşünmüyorum ama sen kendinin boş yaptığını bu cümlede kabul ediyorsun, lütfen boş yapma artık, yapıyorsanda benim yorumumu alıntılayıp yapma ?

Ben kendimin bos yaptığımı düşünmüyorum ama sen kendinin boş yaptığını bu cümlede kabul ediyorsun, lütfen boş yapma artık, yapıyorsanda benim yorumumu alıntılayıp yapma ������

Kisi kendini bilmeli
thus
bos yaptigini bilmeli
bos yaptigini itiraf et olay cozulsun

Bu cocuk niye boyle acaba anne karnindayken beslenemedi mi nedir.
Bu kadae bagimli olma lan olacaksan git acuna yapis bi boka yara adada yarismacilara su falan tutarsin en azindan parani kazanirsin

Anne karnına geri dönmek istemiyorsan anamı karıştırmamanı tavsiye ederim aslan ;)

Anne karnına geri dönmek istemiyorsan anamı karıştırmamanı tavsiye ederim aslan ;)

iSpxXFnwJh21z.gif

Yigit rüstünü ispatladi

Olum hala mı izliyorsunuz

~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür~~~

her gün bi doz almadan uyuyamam

Geri
Üst Alt