- 3 Temmuz 2012
- 139.032
- 87.625
- 5.338
Turcan Bolayır: "Icardi sempatik, yakışıklı, güzel bir futbolcu. Ben kalça kırığı ameliyatı geçirdim, 7 ay yerimden kalkamadım. Nasıl bir şey bu? Nasıl ayakta geziyor? Yeni partneriyle Dubai’ye gitmiş. Oh ne güzel. Bol bol hurma ye, geliştir kendini. Kimin parasını yiyorsun kardeşim? Hastaneyse burada gırla hastane var. Gel İstanbul’a burada tedavini yaptır. Galatasaray Kulübü’ne bağlı bir futbolcu niye başka yerlerde geziyor da İstanbul’da rejenere yapmıyor?"
Turcan Bolayır: "Muslera'nın yedeğini bulamadık. Onun gibisi bulunmaz. Ama vakit geçirmeden mutlak bir yedek ister. Osimhen 75 milyon Euro, kral adam ama onun da bileği zayıf. Gol atabilir ama sadece Osimhen'le iş bitmez daha fazlası lazım."
Turcan Bolayır: "Maç izlerken bunalıma giriyorum, asprin alıyorum. Zor maç kazanıyoruz zor. Sinirlerim bozuluyor. Kalbim çarpmasın diye çocuk asprini alıyorum."
Turcan Bolayır: "8 puan farkla ilk yarıyı bitirdik. Çocuklar her şeye rağmen, acemi hakemlere rağmen en yakın rakibimizi 8 puan geçtik. Ama bizim ikinci devre 9 deplasman var. 9 tanenin 4'ü zor."
Turcan Bolayır: "İnşallah iyi futbolcular alırız. Kemiklerinin sesini duyarız topa vurunca. Bizimkilere bakıyorum, mücadelelerde yere yatıyor, 1 dakika kalkmıyor. Ondan sonra canavar. Nasıl oldu bu iş yahu! Sen demin sakat değil miydin 30 saniye evvel. Şimdi isim vermeyeyim, canavar gibi bir futbolcumuz, gollerini de atıyor tamam. Bir maçta çok sıkı bir, yani sakatlık geçirdi zannetmiştim. Bileğin üstünden sakatlandı mı bir adam 3 ay kalkamaz. 3 gün 1 hafta sonra tıkır tıkır top oynamaya başladı. Bravo, maşallah, sağlam kemikliymiş. Bir futbolcumuz daha var, kafaya çıkıyor, senin boyun kısa, uzun boylu alır senden topu. Yerde kalıyor 3 dakika, sonra oynamaya başlıyor. Okan Hocaya buradan mesajımı iletiyorum, teşekkürler çalışmalar. Bunları bazı insanlar iyi karşılamıyor. Muslera'nın yedeğini bulamadık. Bulunmaz. Öyle bir centilmen, efendi. İyi hatırlarla ayrılacak. Onun için bir şey söyleyemem. Onun ayarında bir futbolcu bulamayız ama mutlak surette yedek ister."
Son düzenleme: