- 22 Haziran 2012
- 11.446
- 5.278
- 1.873
Ulan Tff sen mi büyüksünnn, hayır hayır ben büyüğüm ben fatih usta, musdava usta, hasan usta, ümit usta bide Suat usta..
Biz büyüüğüz
Biz büyüüğüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalnız var ya bu sene de biz şampiyon olursak ne kudururlar ama : DDüşmanımın düşmanı dostumdur.
Amaç Fener'i şampiyon yapmak değil, Galatasaray'ı etmemek. Lig ihalesi son haftaya kadar muallakta kalan, dünyada 2-3 ülkede maçları canlı yayınlanan, felaket top oynanan ve şaibeli kurumlarca yönetilen ülke futbolunda kimse bir takımın üst üste 3 kez şampiyon olup tüm pastayı kapmasını istemez. Fener şimdi iyi gidiyor, yarın tökezlerlerse Beşiktaş'ı itelerler, Başakşehir'i itelerler. Geçen yıl muhalif takılan bütün Kadıköylüler Tayyip Erdoğan'ın Başakşehir'i şampiyon olsun diye niyet duasına yattılar. Ha, Allah korusun yarın biz biraz geride kalıp bu ikisi yarışırsa birbirlerini sidiklerinde boğmaya çalışırlar. Şimdilik Galatasaray'a düşmanlığı ortak amaç edinmekten başka bir halt yiyemiyorlar. Ama biz her şeye rağmen sırf temiz kalbimizle, alın terimizle yine şampiyon olacağız inşallah, bunlar da kudurduklarıyla kalacaklar.
onu geçtim şamp olursak bahaneler hazır bile diyebilirz. '' transfer şaibesiyle aldığınız oyuncularla şamp oldunuz.'' en basitinden bu denebilirbugün oyun bitti, adalet geldi vs. diyen tüm kekolarla champ olunca hakemler GS li diyen kekoların aynı kişiler olacak olması kadar döneklik 1 durum yok