Ulan Everton mac 3-2 oldugunda yavastan tirsmaya baslamistim ama Lukaku reis cikti 3 dakika da 2 gol daha dösedi 5-2 oldu rahatladim.

Su an keyiften resmen koltuga yayildim iyice.

6-3 bitti zaten iyisin hadi.Handikap oynadın sanmıştım.

Yok düz galibiyet oynadim Everton'un ipiyle kuyuya inilmez. MS1 oynarken bile bin kere düsündüm bunlar kadar dengesiz bir takim yok dünyada.

Bu yüzden de oranlari iyi oluyor genelde Everton'un. Faydalanmak istersen maclari kolay üst oluyor ayrica :D

Yok düz galibiyet oynadim Everton'un ipiyle kuyuya inilmez. MS1 oynarken bile bin kere düsündüm bunlar kadar dengesiz bir takim yok dünyada.

Bu yüzden de oranlari iyi oluyor genelde Everton'un. Faydalanmak istersen maclari kolay üst oluyor ayrica :D

TGS oynayayım diyorum da o da sıkıntı yav,bir maçları 2-3 gol bir maçları 4-6 falan.

Toplam gol sayısı.

Haa tamam. Ben o toplara girmiyorum genelde, direkt sonuc odakli oynarim ben ya da üst/alt.

Bazen x gol atar + takimi kazanir da oynuyorum. En son oynadigimda stoper Marquez gol atar+ Meksika kazanir oynamistim 22 orani mi ne vardi, o da gelmisti ama öylesine goygoya oynadigim icin 1€ ile oynamistim sadece.

Haa tamam. Ben o toplara girmiyorum genelde, direkt sonuc odakli oynarim ben ya da üst/alt.

Bazen x gol atar + takimi kazanir da oynuyorum. En son oynadigimda stoper Marquez gol atar+ Meksika kazanir oynamistim 22 orani mi ne vardi, o da gelmisti ama öylesine goygoya oynadigim icin 1€ ile oynamistim sadece.

Hep para kazanmak için oynamıyorum zaten,eğlencesine yüklü girmeden oynadığım da oluyor.Ondan farklı seçenekler denemek güzel oluyor.

Isteydim paylasamadim kuponu. Bugünkü kuponum:

Chelsea MS1 (kazandi)
Gladbach MS1 (su an durum 2:0)
Hoffenheim MS1 ( su an durum 2:0)
Galatasaray MS2
Everton MS1 (su an durum 3:0)

Iyi ki Everton maci biter bitmez Cash out yaptim da günü karli kapattim, bizim mactan tirstim ona ayri oynadim 3-5 kurus ama böylece yukaridaki kupon yatmamis oldu :)

Hep para kazanmak için oynamıyorum zaten,eğlencesine yüklü girmeden oynadığım da oluyor.Ondan farklı seçenekler denemek güzel oluyor.

Yok ben de hep para kazanmak icin oynamiyorum zaten. Hobi olarak da görünebilir iddia bence, oynadigin miktarlarin seyini cikarmadigin sürece.

Insan takip ediyor maclari izlerken sadece futbol izleme disinda adrenalin yasiyor gol bekliyor vs güzel oluyor aslinda. Kücük meblaglar oynadigin sürece de sorun yok bence acikcasi, kendini kaptirmamak lazim sadece.

2 kupon yaptim bugün icin.

Barca HCX + Dortmund MS0
Barca MS0 + Dortmund MS0

Lugortodes mi adi ne bu bulgar takimi evinde cok iyi henuz ligi baslamayan kopenhagi yenerler..gecenin guzel oranli saglam maci bu.yanina ise bjk kazanamaz oynamak lazim hakem destegi olmayacak avrupada 3-0 gibi bir skorla hezimet bekliyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt